2777
2789

سلام بچها منو جاریم همکلاسی بودیم و دوست

اون نیمه دومیه ی سال از من بزرگتره اون ۱۹ من ۱۸ الان عقدن

از لحاظ قیافه هم خوبه بنظرم اندامشم یکم توپره

و اوکیه بنده خدا منم خوشگلم بدون اغراق و یکم قیافم بیشتر ب دل میشینه  تا اون اما از لحاظ اخلاق اون خیلی بهتره هم مودب ترع و هم صبور و مهربون من ک تا یچی میشه زود دعوا میکنم😑

بعد من دوستش دارم خیلی سادس و بی الایش مثل خودم

تو مجالس همیشه پیش همیم بعد چن وقت پیش ی مهمونی بودیم همه بودن پچ پچ هاشونو میشنیدیم و از نگاهاشون متوجه میشدم ک دارن مقایسه میکنن بعد خاله شرور شوهرم میاد ب من میگه ک بچه نداری و اینا گفتم ن بعد نگاه هردومون کرد گفت بچت ماشالله چی بشه

من خیلی خجالت کشیدم احساس کردم غرور جاریم شکست تا اخر مجلسم هی بش میگفتم خوشبحالت چ لبایی داری چ پوستی داری و فلان گفتم ناراحت نشه

خیلی دلم سوختتتت بنظرتون تقصیره منه؟من تو جمع نرم پیشش یا چی؟؟

پ ن:بچها من پرنسس نیستما در مقایسه با جاریم گفتم و حسودم نیستم چون واقعا هردومون سرمون تو لاک خودمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا این موضوع براتون مهمه؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

خاله شوهرت نمیدونس خواهرزادش بچه داره یا نه؟

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
چون تو تاپیکت ننوشتی عکس اون نمیاد اون فقط جاهایی ک موضوع نوشتن عکس هست

نه متاستفم قیافع هارو بیخیال همینس ک گفتم درسته بخدا منک شمارو نمیشناسم بخام پز بدم حتی اک هم بشناسمم پز دادن چ سودی داره😑