2777
2789
عنوان

بیایین بچه ها همونیم که مچ مادر شوهرمو گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 25200 بازدید | 280 پست
شما باید هر بار برا همون موقع خرید کنی یا بزاری فریزر مادرت کم‌کم ببری غیر یخچالی ها رو هم بزار تو ا ...

خونمون دو طبقه هست اونا پایین ما بالا مشکل اینجاس ما در ورودیمون قفل نمیکنیم شوهرم میگه زشته خودمم خجالت میکشم. خب به غیر از خودمون مادرشوهر خواهرشوهرم کسی نیست تو اون خونه واقعا زشته. مامانمم خیلی راهش دوره به من نمیتونم همچین کاری کنم. هربار دادو بیداد میکنم فایده نداره نمونش گوشت تو خونه منو برداشت برد خونه مامان بزرگم اونا بهم گفتنا ولی زیر بار نرفت الکی میگفتم یعنی مامانم برده گفت شاید حالا یه زنگ بزن🥲منم به روش نیاوردم مامان بزرگم بهم گفته اون براش گوشت برده

خـدایـا شـکرت بـابـت همه چی🙏❤ شنیدم میگن دعـای نـی نـی سایتی ها گـیراس 😍مـیشه واسم دعا کنید که سال دیگه توخونه خودم باشم🙏🥲خـدایا هـمیـشه نـگاهـت بـه زندگیمو دیدم هـروقت کـم آوردم هـروقت حس کردم همه چی تموم شده مـعجزتو نـشونم دادی🥰
نماز جمعه رو دوره قرآن بهش اضافه کن بعضی مواقع هم پوشیه میزنه رو چادرش 

اگه شوهرت گفت مادرمه خونه ی پسرشه

بگو دومادتون خبر داره از این رسمتون؟ از این عقایدتون؟

بعد تو یه مهمونی بگو آقای فلانی میدونید اینا رسمشون اینکه مادرشوهر اختیار داره پسر و خونه زندگیشه و براشون این رسم خییلی مهمه ...اگه اجرا نشه ناراحت میشن؟ گفتم در جریان باشید و مادرتون رو در جریان قرار بدید چون این خانواده براشون مهمه...ممکنه باعث ذلخوری و کودرت بشه.

ولی هیچی در مورد سرک کشیدن مادرشوهرت نگو ...هیچی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره 

من تاپیک قبلتم خوندم عزیزم جدایِ این حرفا به همسرت نزدیک شو و سعی کن خونه با ارامش باشه حرف اونارم نزن توجهتو بذار رو زندگیه خودت .بذار همسرت بهت وابسته بشه.اگه مامانش زن بد و گستاخیه تو اینو بهش نگو بالاخره مادرشه و تعصب داره با کارات جای خودتو مستحکم ترکن بدیشونو نگو  جلو همسرت باهاش خوب باش همسرت خودش متوجه میشه کی صلاح زندگیشومیخواد.جوری زندکی نکن که مادرشوهرت به هدف هاش برسه.از دعوا و بحث یه مدت دوری کن تا همسرت نرم نر بشه

فقط تاثیر سفر مکه رو رفتار مادرشوهرش و رعایت حق الناس منو کشته😁نمی‌دونم چرا فک میکنن چون خونه پسرشو ...

اون مکه رو میرن که به بقیه بگن ما خوبیم

وگرنه ادمه میره امامزاده متحول میشه 

مادرشوهر من میگه هر چیزی به اسم جهیزیه میدن عروس هدیه خانواده عروس به پسره و مادرپسر حق داره توش

خونمون دو طبقه هست اونا پایین ما بالا مشکل اینجاس ما در ورودیمون قفل نمیکنیم شوهرم میگه زشته خودمم خ ...

باید یا قفل کنید یا باهاش صحبت کنید ک احترام بزارم ب حریمت

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
اون مکه رو میرن که به بقیه بگن ما خوبیم وگرنه ادمه میره امامزاده متحول میشه  مادرشوهر من م ...

بگو پس با این حساب خونه ای که داماد تهیه میکنه،آدوقه ای تهیه میکنه،ماشینی که تهیه میکنه هم هدیه داماده به خانواده عروس و حقی توش دارن ...بگو این حرفها  رو قدیما تو گوش دختر بچه های بی عقل و نارسه تازه عروس میخوندن از شما که خانم فهمیده ای هستین تعجب میکنم این خاطرات رو حتی بیان میکنین!

بگو پس با این حساب خونه ای که داماد تهیه میکنه،آدوقه ای تهیه میکنه،ماشینی که تهیه میکنه هم هدیه داما ...

اون میگه ما هم فقط گوش میدیم

اگه کسی ارزنی برا حرفاش ارزش قائل باشه 

به قول مامانم

مرده وصیت میکنه زنده کارخود 

فقط تاثیر سفر مکه رو رفتار مادرشوهرش و رعایت حق الناس منو کشته😁نمی‌دونم چرا فک میکنن چون خونه پسرشو ...

مادر شوهر منو چی میگی نماز جماعت همیشه به راه، نماز امام زمان روز سه شنبه، تسبیح هزار تایی واسه صلوات ..سر سجاده مشغول نفرین عروس..موقع بحث  فحش ناموسی به عروس میده و دائم دنبال اذیت کردن عروسش..

HI_Qعکس گذاشتم عزیزم اسمشو  از فروشگاه playدانلود کردم

ممنونم

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷