2777
2789
عنوان

بیایین بچه ها همونیم که مچ مادر شوهرمو گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 25200 بازدید | 280 پست
تو که انقدر با سیاستی یه راهنمایی هم به من بکن

کجاش با سیاسته😄هزار تا کامنت براش اومده تا تونسته تصمیم بگیره😃😃😃تو پست قبلیش کلی راه کار دادن ملت😁ما هم ساعتها داشتیم میخوندیم و از بعضی کامنت ها میخندیدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط تاثیر سفر مکه رو رفتار مادرشوهرش و رعایت حق الناس منو کشته😁نمی‌دونم چرا فک میکنن چون خونه پسرشونه پسرشون خرج میده هرکاری کنن عیب نداره و دست به هرچی بزنن اشکال نداره اتفاقا اگه عروس راضی نباشه حق الناسه و شبهه داره استفاده از وسایل و ....بگو پسر خرج میده دختر مردم هم داره آشپزی می‌کنه پسرتو تامین می‌کنه و... این حرفا رو بدم میاد بزنم ولی طبق طرز فکر اونا میگم اگه خونه پسرشونو خونه خودشون میدونن و دست به هرکاری میزنن عروس بیچاره اینجا چیکارس😶 ببخشید مادرشوهر خودمم میگم گمونم از نظر اونا عروس کنیز یا برده س جسارت نباشه ها اعصابم خرد میشه 

فقط تاثیر سفر مکه رو رفتار مادرشوهرش و رعایت حق الناس منو کشته😁نمی‌دونم چرا فک میکنن چون خونه پسرشو ...

نماز جمعه رو دوره قرآن بهش اضافه کن بعضی مواقع هم پوشیه میزنه رو چادرش 

دخترم تمام زندگیم 

تو قرآن همش از رعایت حال دیگران و امانتداری و مهربانی گفته شده اینا اونجا میرن غیبت کردن و تعریف حاج اقاهاشونو میکنن پس 😑چی یاد میگیرن. بازم میگم جسارت نباشه به افراد خاصی میگم نه همه 

الهی به حق پنج تن دوتا عروس دیگه نصیبش بشه بفهمه قدر عروس خوبو

من نمیگم خوبم ولی خیلی مظلومم و خیلی کوتاه میام و کار به کارشون ندارم همیشه میگم الهی یکی مثل خودتون گیر بیاد که بفهمین عروس بد چیه 

دخترم تمام زندگیم