2777
2789
عنوان

بیایین بچه ها همونیم که مچ مادر شوهرمو گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 25200 بازدید | 280 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای اره  راست میگی افرین من انداختم پشت ماشین لباسشویی خوب کجا بزارم که تابلو نشه حتما تا الان م ...

تو کابینتهاش بذار زیر فرش نمیدونم یه جا بذار ده دقیقه بعدش برو سر همون جا یه چیزی بردار و اینو مثلا پیدا کن و نشون بده وبگو واقعا متاسفم براتون یه سری تکون بده و بیا بیرون

یا جیغ و داد کن نمیدونم ببین کدوم حالت بهتره فقط باید ده دقیقه ای پیداش کنی چون اگه خودش پیدا کنه دیگه لاستیکت را نخواهی دید

یا بنداز سطل اشغال و بعد ..

خیلی فقط اگه میدیدین اعصابش خورد شده بود و عرق کرده بود کف دستهاش و زود رفت پایین فکر کنم رفته که دن ...

حالا هم شوهر هم مادرش ازت حساب میبرن باز چی میخوای فکر کنم اونارو خر سوار کردی بیا یه ساعت با مادر شوهر من باش اونارو میزاری رو سرت، خاک تو سر مادر شوهرت تو نیستی میاد خونت خودشو سبک میکنه

نری لاستیک و بندازی خونه اش که گندش در میاد

چون مادر شوهرت تا حالا لای درز دیوارم چک‌کرده هر جا بذاری میفهمه سیاهکاری کردی و خودت بردی گذاشتی خونه ش

همینکه گفتی لاستیکش گم شده کافیه و هر دوشون ترسونده

کار بیشتری نکن که گند دروغ در میاد

حالا مادر شوهر من وقتی نیستم میاد گوشت برنج مرغ روغن هرچی که داریمو میبره واقعا منو شوهرم عاجز شدیم. ...

شما باید هر بار برا همون موقع خرید کنی یا بزاری فریزر مادرت کم‌کم ببری غیر یخچالی ها رو هم بزار تو اتاق 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم