2777
2789
عنوان

میخام نماز بخونم ولی

351 بازدید | 30 پست

من بیرون که میرم کلا شال روسری نمیپوشم ولی لباسام مناسبه الان تصمیم گرفتم نماز بخونم اما دوست ندارم استایلمو تغییر بدم بنظرتون نمازم قبوله؟

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمازتو بخون حتما تصمیم خیلی خوب و مهمی گرفتی

نماز خوب خودش همونجوریت میکنه که خدا ازت خواسته

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

اینکه میخواین نماز بخونین عالیه

هنگام نمازخوندن باید روسری سر کنید و مویی دیده نشه وگرنه باطله

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|

بستگی ب خودت داره

بخدا یک با حجابایی دیدم هزارتا گوه میخوردن یک بیحجابایی هم دیدم ک با اینک ناخن کاشت داشتن نگران این بودن نمازشون قضا نشه،مهم دلته و نیتی ک میکنی

من خودم با حجابم ها ولی میگم ملاک این نیس ک خودتو بپوشونی ولی هزارتا غلطط و بکنی

مگه میشه هم نماز هم حجاب ناخن و مژه مصنوعی هم مانع وضو میشه. البته کسی که نماز بخونه خودش کم کم حجا ...

من ناخن مژه ندارم فقط بیرون که میرم روسری ندارم همین

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40