2777
2789
عنوان

بیایین بچه ها همونیم که مچ مادر شوهرمو گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 25200 بازدید | 280 پست
😪وای آدم با داداش خودش راحت نیست چجوری اینا می‌خوام زن داری کنند . تف ... هرچند که یه زن بی فرهنگ م ...

دقیقا زن داداش بزرگشون دختر عمه شونه ولی چون مث خودشون بی شخصیته جرات ندارن بهش بگن بالا چشمت ابروه 

ولی من نیس خیلی بهشون احترام میذاشتم ب حای جواب احترامم این بود رفتارشون 

😪فقط میتونم بهش بگم عن خانوم

الان باهش قهرم فقط سلام و علیک داریم و هیچ حرفی رد و بدل نمیشه بینمون خیالم راحته دیگه دوهفته ای یک بارم میرم پایین سر میزنم و نیم ساعته با شوهرم اونم تنها نمیرم زودم میام اونم نمیاد ولی وقتی نباشم حضورش سبزه تو خونم 😂😂😂😂

دخترم تمام زندگیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا زن داداش بزرگشون دختر عمه شونه ولی چون مث خودشون بی شخصیته جرات ندارن بهش بگن بالا چشمت ابروه& ...

نه اینها جنبه احترام ندارن مثل خودشون باید رفتار بشه 

دخترم تمام زندگیم 
فقط حرصشونو زیاد نخور همین که شوهرت فهمیده و الان اوضاع خوبه باز جای شکر داره وگرنه اگه الان هم درگی ...

دیگه کم کم داشت کارمون ب طلاق میرسد بخاطر پسرم شوهرم نذاشت جدا شم 

ببین همشون مطلقه پدرش 

برادر بزرگش خواهر بزرگش سه بار خواهر وسطیش دوبار نامزدی بهم خورده خواهر کوچیکش دوبار

دیگه شوهرم ترسید فک میکنم ازینکهاونم طلاقی بشه 

من قبل عروسی فقط از طلاق خواهر بزرگه خبر داشتم بعد عروسی تازه فهمیدم چی هستن این بی شخصیتها

نه اینها جنبه احترام ندارن مثل خودشون باید رفتار بشه 

دقیقا 

الان هرچی میگن دوتا میذارم روش تحویلشون میدم 

ب شوهرمم گفتم باید مث خودتون جوابتونو بدم تا رعایت منو بکنین 

دقیقا زن داداش بزرگشون دختر عمه شونه ولی چون مث خودشون بی شخصیته جرات ندارن بهش بگن بالا چشمت ابروه& ...

😫انشالله که اوضاع زندگیت عالی میشه دیگه فقط تو می مونی و شوهرت به اونا فکر نکن زیاد خودت و بچت و شوهرت مهمید ولی خیلی بده خانواده ها بجای اینکه باعث آرامش بشن بدتر خرابکاری کنن

😫انشالله که اوضاع زندگیت عالی میشه دیگه فقط تو می مونی و شوهرت به اونا فکر نکن زیاد خودت و بچت و شو ...

ممنون عزیزم 

همینطوره 

حالا همینها واسه دختراشون انقد حرص میخورن 

ولی واسه ما از شمر بدترن 

من خواهرم تازه ازدواج کرده شوهرش همه چی زندگی روبه خواهر بزرگه توضیح میده اونم دستور میده چیکار کنم چیکار نکن...خواهره واسه زایمانشم زنگ زده به این بیا منو ببر خلاصه همه کاره اونه بیچاره خواهرم

خدایا منو به آرزوهام برسون

حالا مادر شوهر من وقتی نیستم میاد گوشت برنج مرغ روغن هرچی که داریمو میبره واقعا منو شوهرم عاجز شدیم. همه میگن قفل کنین ولی شوهرم میگه زشته😕

خـدایـا شـکرت بـابـت همه چی🙏❤ شنیدم میگن دعـای نـی نـی سایتی ها گـیراس 😍مـیشه واسم دعا کنید که سال دیگه توخونه خودم باشم🙏🥲خـدایا هـمیـشه نـگاهـت بـه زندگیمو دیدم هـروقت کـم آوردم هـروقت حس کردم همه چی تموم شده مـعجزتو نـشونم دادی🥰