2777
2789
عنوان

بیایین بچه ها همونیم که مچ مادر شوهرمو گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 25200 بازدید | 280 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بده واقعا چقدر بی فرهنگ که نرده بون  میزاشتن خدا نگذره ازشون

من ک تا اخر عمرم نفرینشون میکنم 

اون خواهرای آشغال شوهرم خدا بزنه تو کمرشون خودشون هرکدوم ۱۵ ساله ازدواج کردن خونه جدا زندگی جدا گفتم چطور اونا خونشونو قفل میکنن میان اینجا ولی من اینجا حریم شخصی ندارم از دستشون ...

الان دیگه شوهرمم وقتی من نباشم در خونه رو قفل میکنه ولی گفتم چ فایده اون چن سال خیلی اذیت شدم روی روانم تاثیر گذاشته 

اها اینو نگفتم برات خواهر شاخ درمیاری 

من شوهرم چون زود ب زود میره پایین و میاد گاهی در حیاطو یادش میره ببنده 

چن بار بیشتر بخدا خواهر گوچیک شوهرم و پسرش میدیدن در بازه یهو میومدن تو خونه حالا فک کن من چ حالی داشتم چن باری سر سفره غذا سر رسیدن دیگه داشتم دیونه میشدم 

این بی شخصیت گه کثافت دیگه نمیگفت شاید اینا مشغول کاری باشن سا خوابسده باشن خلاصه بگم الانم میونم با هموشون خوب نیست  دوس ندارم خیلی باهاشون زفت و امد کنم بس ک اذیتم کردن خدا ازشون نگذره 

نه اگه عقل داشت که اینو نمیگفت میگه خاک تو سر بی عرضت که نتونی خرج دوتا زن بدی باباتم دوتا زن نون می ...

همین که شوهرش دوتا داشته عقده ای شده . اگه راست میگه به داماداش بگه . والا بخدا

ببخشید ولی مگ مشکل دارین باشوهرت؟؟؟

نه چون نمیرم پایین کارهاشو بکنم میگه باید بیاد ببینه من کاری ندارم و سر بزنه و کمک دستم باشه میبینه من نمیرم لجش میگیره بیشترم اومد اینجا گفت نزدیک بشم بیاد کمکم دید نمیرم این طوری لجشو خالی میکنه شوهرمو پر میکنه منم باهاش قهرم بد تر دیگه 

دخترم تمام زندگیم 
من ک تا اخر عمرم نفرینشون میکنم  اون خواهرای آشغال شوهرم خدا بزنه تو کمرشون خودشون هرکدوم ۱۵ س ...

😪بهتر الان که نمیان راحتی الان خوش باش دیگه شوهرت هم فهمیده قفل هم عوض کنید اگه لازمه خاک تو سرشون بی فرهنگا 

همین که شوهرش دوتا داشته عقده ای شده . اگه راست میگه به داماداش بگه . والا بخدا

منم صداشو ظبط کرده بودم گفتم اگه بگه میگم اول برای دخترت پیدا کن ببین خوبه دخترت خوشش میاد بعد برا پسرت پیدا کن همینه که جلوم نمیگه جلوم اینقدر ساکت و مظلومه که میگی گل ماهه 

دخترم تمام زندگیم 
داداشش دیگه چیکار داشته بیاد مگه می‌ره اتاق خواهرش و میگرده،😫

شخصیت ندارن 

اوایل میرفت از اتاق لباسای شوهرمو برمیداشت 

حالم از همشون بهم میخوره 

خدا ازشون نگذره 

همچی اعصابم خوردشده میگه  اولا دوست دارن نگاه کنن دوما  اصلا مادر من نمیاد بالا که بخواد و ...

دمت گرم چقدر با سیاست رفتار کردی

کوچولوی نازم.منتظر اومدنت هستم  ❤خدایا شکرت❤️
نه چون نمیرم پایین کارهاشو بکنم میگه باید بیاد ببینه من کاری ندارم و سر بزنه و کمک دستم باشه میبینه ...

ببخشید ولی مادرشوهرت خیلی بیشعوره یعنی چی یه بارجوابشوبده بگوانشالله دامادان برن زن صیغه کنن اگ خوب بود شوهرمنم می‌ره 

شخصیت ندارن  اوایل میرفت از اتاق لباسای شوهرمو برمیداشت  حالم از همشون بهم میخوره  ...

😪وای آدم با داداش خودش راحت نیست چجوری اینا می‌خوام زن داری کنند . تف ... هرچند که یه زن بی فرهنگ مثل خودش نصیبش میشه

😪بهتر الان که نمیان راحتی الان خوش باش دیگه شوهرت هم فهمیده قفل هم عوض کنید اگه لازمه خاک تو سرشون ...

اره عزیزم الان یکم بهترم

خواهرم همیشه میگه خدا کنه ادم گیر زبون نفهم نیفته 

اینا بی فرهنگی واسه ی ثانیه شونه انقد ازشون متنفرم دلم میخواد با دستام همشونو خفه کنم 

اره عزیزم الان یکم بهترم خواهرم همیشه میگه خدا کنه ادم گیر زبون نفهم نیفته  اینا بی فرهنگی وا ...

فقط حرصشونو زیاد نخور همین که شوهرت فهمیده و الان اوضاع خوبه باز جای شکر داره وگرنه اگه الان هم درگیر بودی خیلی بد بود