2777
2789
عنوان

بیایین بچه ها همونیم که مچ مادر شوهرمو گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 25200 بازدید | 280 پست
من نمیگم خوبم ولی خیلی مظلومم و خیلی کوتاه میام و کار به کارشون ندارم همیشه میگم الهی یکی مثل خودتون ...

درکت میکنم اصلا بد هم باشی کسی حق ندارد بدی کنه فقط دیگه فعلا چیزی نگو خودشون فهمیدم چه خبره دیگه حرص نخور انشالله دیگه نمیاد🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم اصلا بد هم باشی کسی حق ندارد بدی کنه فقط دیگه فعلا چیزی نگو خودشون فهمیدم چه خبره دیگه حر ...

انشالله نه دیگه خودشون فهمیدن گقتم خودم پیگیر میشم شوهره ترسید حالا حالا راحتم 😉😉😉

دخترم تمام زندگیم 
الان به خدا تمام وسایلهام یک قطعه شو برداشتم که بر ندارن ولی فکر نکنم بد ترسیدن از همه بدتر که فکر ک ...

خب حالا بده شوهرت بگو بره بخره بذار بره که حرص بخوره نگو پیداش کردی 

فقط تاثیر سفر مکه رو رفتار مادرشوهرش و رعایت حق الناس منو کشته😁نمی‌دونم چرا فک میکنن چون خونه پسرشو ...

مادر شوهر من یک مذهبیه ولی اینقد ک هوای عروس و داماد رو داره فکر نکنم مادرم در مورد من داشته باشه

تو قرآن همش از رعایت حال دیگران و امانتداری و مهربانی گفته شده اینا اونجا میرن غیبت کردن و تعریف حاج ...

واقعا بعد میاد تعریف میکنه شیخه اینو گفته مو نباید فلان باشه تیکه به من میندازه .ادای دین داری در میاره توهین به کسی نمیکنم ولی این ادا در میاره برای روز حاج قاسم سلیمانی سالگردش این قدر گریه کرد خونش بودیم که میگفتی کسی مرده من گفتم کی فوت کرده گفت سالگرد حاج قاسمه 😬😬😬اینقدر مذهبی میگیره و دنبال زن صیغه ای برای شوهرمه خدا ازش نگذره 

دخترم تمام زندگیم 
مادر شوهر من یک مذهبیه ولی اینقد ک هوای عروس و داماد رو داره فکر نکنم مادرم در مورد من داشته باشه

خب من به ایشون گفتم نه به افراد مذهبی . که یعنی اینهمه سفر رفتن با این سن بجای که رو اخلاقاشون اثر مثبت داشته باشه اینجوری رعایت حق الناس ک خیلی مهمه نمی‌کنند وگرنه من خودم مذهبی ام عزیزم

واقعا بعد میاد تعریف میکنه شیخه اینو گفته مو نباید فلان باشه تیکه به من میندازه .ادای دین داری در می ...

🙁خدا هدایتش کنه قاطی داره دیگه کلمه زن صیغه ای هم نیار حتی تو ناخوداگاهت انرژی منفی داره خوبه برای داماداش پیدا کنه . به شوهرت محبت کن لباسهای قشنگ بپوش رابطتو باهاش خوب کن 

خیلی وقته ۳۰ سالی هست  

همینم رو رفتارش بی تاثیر نبوده(البته دلیل نداره اینجوری کنه) میاد میبینه شوهر تو رو سوار ماشین می‌کنه می‌بره و... یکم آه می‌کشه  میدونی بعضی رفتارای آدما بخاطر کمبودهایی ک تو گذشته داشتندهم هست متاسفانه بخصوص مادرشوهرهای قدیمی ک با خانواده شوهر زندگی میکردند و سختی می‌کشیدند وقتی می‌بینند عروسشون خوش و خرمه یکم حسادت دارند . دلشون میخواد فضولی کنند و...خدا دلشو آروم کنه هدایتش هم بکنه ایشالله که کمتر از این کارا کنه 

خب حالا بده شوهرت بگو بره بخره بذار بره که حرص بخوره نگو پیداش کردی 

نه دیگه گفتم باید ببری بخری نمیشه قفل نمیشه 😂😂😂گفتم تازه اگه پیدا بشه عر لاستیکی نمیخوره باید کلا عوضش کنی 😂😂😂گفت برو بابا پیدا میشه همین جای بگرد مطمئنم تا حالا داره مامانش میگرده 😂😂😂😂

دخترم تمام زندگیم