2777
2789
عنوان

بیایین بچه ها همونیم که مچ مادر شوهرمو گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 25200 بازدید | 280 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب کردی ببین بهترین روش و انتخاب کردی از این به بعد عمرا کاری بکنه😂 والا خیلی زشته دیگه حریم خصوصی ...

الان به خدا تمام وسایلهام یک قطعه شو برداشتم که بر ندارن ولی فکر نکنم بد ترسیدن از همه بدتر که فکر کردن خراب شده به شوهره گفتم خراب شده لاستیکش گیر نمیاد هر لاستیکی نمیخوره با خودشون میفهمن دیگه کار خودشون روده چند روز پیش بردن بد ظایع شدن 😂😂😂😂😂

دخترم تمام زندگیم 
تو کار خودت کردی میخت هم کوبیده شد.. اینکه کشو گفتی عالیه، دیگه میدونه حواست به خونت هست مطمئن باش ...

اره گفتم من زن خونه هم چون خودم مرتب میکنم خونه رو میفهمم کشو هام و لباس هام و تو آشپزخونم یک سیخ جا به جا بشه میفهمم آخر خودم مچ میگیرم صبر کن جنتو میگیرم 😂😂😂

دخترم تمام زندگیم 
 من یادم میاد خونه مستقل داشتم بنا به شرایطی میخاستم برم با خانواده شوهرم ازدواج کنم پدرم خدابی ...

دعا کنیدتو رو خدا خونه خریدم بزرگ و عالی ولی این اومد کنارم و واحد دیگه اومده میشینه 

دخترم تمام زندگیم 
دمت گرم خدا کنه به دعوا نکشیده باشه

نه بحث کردیم و اون صداشو بالا میبرد که من بترسم و ساکت بشم ولی کوتاه نیومدم و خیلی بهش فهموندم که حریم شخصی چی و هی مثال میزدم میگفتم مثلا زرم خونه مامانت بگردم تو دوست داری از این حرفها حالیش کردم اگه آدم بشه خدا کنه حالیش بشه 

دخترم تمام زندگیم 
نه بحث کردیم و اون صداشو بالا میبرد که من بترسم و ساکت بشم ولی کوتاه نیومدم و خیلی بهش فهموندم که حر ...

انشالله بهش میگفتی شاید شرتی کاندومی زهر ماری اینجا افتاده باشه😫