2777
2789

برای شغل پزشک عمومی و پرستاری هست

کارزدگی بر اساس یک مجموعه عوامل مثل استرس شغلی،  شرایط محیط کار،  خستگی و فشارهای کاری به وجود میاد 

کارزدگی ممکنه در هر شغلی به وجود بیاد و فرد رو دچار فرسودگی کنه رفتار کارفرما و ایجاد محیط مناسب میتونه به افراد درون سیستم کمک کنه اما متاسفانه ما اینجا عمیقا در مورد مسائل نیروهای انسانی ضعیفیم و این میشه که پزشک ها در دوران تخصص هم دچار فشار های روانی شدید میشن و خودکشی و مهاجرت رو انتخاب میکنن

شما تا به حال تجربه کار زدگی داشتین؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینطوره

و خیلی جالبه بعضی از مردم عزیز با وجود اطلاع داشتن از فشار کاری کادر درمان همچنان بیشترین فشارا رو روشون میارن و به افتضاح ترین شکل رفتار میکنن

و کادر درمان رو بیشتر به مهاجرت ترغیب میکنن

توی پرستاری نیرو های طرحی رو اذییت میکنن، با سابقه ها که فقط ۲۰ تا شیفت تو ماه میان، طرحی ها باید ۳۵ ...

همونم زیاده فشار روحی و جسمی همزمان با این حقوق ها سازگار نیس

دقیقا همینطورهو خیلی جالبه بعضی از مردم عزیز با وجود اطلاع داشتن از فشار کاری کادر درمان همچنان بیشت ...

دقیقا فشار روحی روانی زیادی رو تحمل میکنن از اونطرف رفتار دیگران هم اینه

همونم زیاده فشار روحی و جسمی همزمان با این حقوق ها سازگار نیس

اتفاقا ۲۰ تا شیفت در ماه خیلی ایده آل و خوبه 

ولی مشکل پرستارا اضافه کاری های اجباریه که همشو میریزن رو سر کم سابقه ها

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️