الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درونگرا بی چشم رویی نیست! اتفاقا زور میزنن جبران کنن چیزی که شما میگی یه چیز دیگه س یا خودشیفته س یا ...
اصلا توخودشه انگار محیط اطرافش براش جالب نیست فکرنکنم کاری برام بکنه ولی خب منم براش کاری نکنم درحالیکه احتیاج داره یه جورایی بی معرفتیه به دلیل نسبت نزدیکش
درونگرا بی چشم رویی نیست! اتفاقا زور میزنن جبران کنن چیزی که شما میگی یه چیز دیگه س یا خودشیفته س یا ...
نمیدونم خودشیفته هست یانه آیا سردبرخورد کردن یعنی من ازتوبهترم یاخودشیفتگی؟ اگرکسی اخلاقش این نباشه آره ولی کسی که کلا اینجوریه باهمه فکرنکنم ازخودشیفتگیش باشه
اگه افسردگی چیزی نداره وکلا اینجوره ولش کن فداکاری نکن ،اگه کارشم وقت و هزینه گیر هست انجام نده، اتفاقا هیچ نسبت خونیه نزدیکی نباید باعث تحمل حال و رفتار بد آدما بشه. معرفتت رو جایی خرج کن که محترم شمرده بشه و روزی هم کارت افتاد بهش گیر نکنی.