2777
2789
عنوان

آدمی که رفتارسرد ولی مودبانه داره

105 بازدید | 12 پست

چه نظری دارین راجع بهش؟ براش کاری میکنید اگراحتیاج داشته باشه تشکرمیکنه ولی سرد انگار که وظیفته واوهم چون مودبه تشکرمیکنه وگرنه همین کارم نمیکرد

از آدمای درون گرا وسرد خوشم نمیاد😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درونگرا بی چشم رویی نیست! اتفاقا زور میزنن جبران کنن چیزی که شما میگی یه چیز دیگه س یا خودشیفته س یا ...

اصلا توخودشه انگار محیط اطرافش براش جالب نیست فکرنکنم کاری برام بکنه ولی خب منم براش کاری نکنم درحالیکه احتیاج داره یه جورایی بی معرفتیه به دلیل نسبت نزدیکش

درونگرا بی چشم رویی نیست! اتفاقا زور میزنن جبران کنن چیزی که شما میگی یه چیز دیگه س یا خودشیفته س یا ...

نمیدونم خودشیفته هست یانه آیا سردبرخورد کردن یعنی من ازتوبهترم یاخودشیفتگی؟ اگرکسی اخلاقش این نباشه آره ولی کسی که کلا اینجوریه باهمه فکرنکنم ازخودشیفتگیش باشه 

اصلا توخودشه انگار محیط اطرافش براش جالب نیست فکرنکنم کاری برام بکنه ولی خب منم براش کاری نکنم درحال ...

اگه افسردگی چیزی نداره وکلا اینجوره ولش کن فداکاری نکن ،اگه کارشم وقت و هزینه گیر هست انجام نده، اتفاقا هیچ نسبت خونیه نزدیکی نباید باعث تحمل حال و رفتار بد آدما بشه. معرفتت رو جایی خرج کن که محترم شمرده بشه و روزی هم کارت افتاد بهش گیر نکنی‌.

نمیدونم خودشیفته هست یانه آیا سردبرخورد کردن یعنی من ازتوبهترم یاخودشیفتگی؟ اگرکسی اخلاقش این نباشه ...

نه اینکه میگی هرکاری واسش بکنی حس میکنه وظیفت بوده ،ازین میگم شاید خودشیفته باشه. وگرنه این ادم هیچ‌سودی که واست نداره هیچ تازه ذهنتو هم درگیر کرده .