2777
2789
عنوان

از مزاحمت های خیابونی خسته شدم.

808 بازدید | 53 پست

امشب با دوستام رفتیم بیرون دلم گرفته بود، دو سه تا ماشین مزاحمت ایجاد کردن و حرفای بد زدن، زهرمارمون کردن بیرون رفتنو... حواسمون نبود پلاکو برداریم بار اول نیست همیشه یه ادم بی شخصیت میاد مزاحم میشه، میشه شکایت کرد با برداشتن پلاک؟ کاش بشه بی تفاوت نبود، خسته شدم ازینکه همش باید تنو بدنم بلرزه پوششم هم همیشه مناسب بوده و موردی نداشته هر چند معتقدم ربطی به پوشش نداره

مشکل همس عزیزم😥😥😥

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از این شکایت کردی بعدی رو میخوای چ کار کنی ب قول مامانم بهترین راه همون بی محلی سرتو بنداز پایین بیا اینگار ک سگ داره پارس میکنه 

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼
😭😭

حالا خوبه فقط تیکه انداختن

لمست نکردن؟؟؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
نمیدونم کی این فرهنگ جامیفته توایران که زنیو تنها یا بادوستاش ببیننو مزاحمت ایجاد نکنن  

آدم مریض تو هر دوره و زمونه ای پیدا میشه مادرا باید حواسشون به تربیت بچهاشون باشه

همیشه بی محلی کردم، به نظرم جواب بدی بدتر میشن

آره ولش کن با احمقا اگ دهن ب دهن شی ینی اینکه شعور خودتو زیر سوال بردی 

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼