اسپرسو۷۳ مدیر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 735 عنوان لاغری | مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 115 پست بچه ها من باید ۱۵کیلو کم کنم ولی نمیدونم چ غلطی کنم دلم ی قرص میخواد حداقل یکم جمع شم تا عید از زنین و زمان دارم حرف میخورم ی راهی بگید تروخداااا وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸ 1401/11/21 | 00:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسپرسو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 735 هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد. اگر واقعا دلت لاغری میخاد، نه قرص برات فایده داره نه عمل و جراحی ... اره باید ب خودم تکون بدم دیگه شورشو در اوردم چقد ابله هستم من وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸
لبوشک_قآنوم عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 8814 زینک چی عزیزم؟ من تا حالا قرص تقویتی و.. نخوردم نمیدونم چطوریه اصلا 18 سالمه چیز خوب و مفیدیه یه سرچ کن دربارش ، قرص زینک لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱■الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
اسپرسو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 735 من خیلی تحقیق کردم خیلی به محض اینکه پول دستم بیاد میرم البته اگ تو ماه اول تاثیر نداشت دیگه نباید ا ... هزینش چقده مگه؟ وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸
اسپرسو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 735 استارتر باز تو خوبی من با وجود باشگاه رفتن صعودی میره بالا وزنم نمیدونم چه مرگم شده&nb ... چرا !ببین کلا میگن ۷۰٪رژیم ۳۰٪ورزشرژیمتم رعایت کن وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸
لبوشک_قآنوم عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 8814 استارتر باز تو خوبی من با وجود باشگاه رفتن صعودی میره بالا وزنم نمیدونم چه مرگم شده&nb ... عزیزم ناامید نشو۲۰۰گرم ممکنه مایعات بدنت باشه!!فقط هفته ای یک بار تو یک روز خاص وزن کن قبل و میان پریودیتم نباشه صبح ناشتا وزن کن ، یک ساعت بعد از بیدار شدن اب زیاد بخور به خودتم سخت نگیر اروم اروم پایین میای لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱■الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
dla_ram عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 3627 چرا ! ببین کلا میگن ۷۰٪رژیم ۳۰٪ورزش رژیمتم رعایت کن من با وزن 73 رفتم باشگاه بدنسازی وزنه سنگین کار کردم عضله شد با همون حجم
hopesick عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 401 اره باید ب خودم تکون بدم دیگه شورشو در اوردم چقد ابله هستم من دور از جان. پس در نتیجه، از فردا ، حسابی تکووون بده 😜😃
اسپرسو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 735 من با وزن 73 رفتم باشگاه بدنسازی وزنه سنگین کار کردم عضله شد با همون حجم دوست داری عضله رو؟؟ وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸
farfar1994 عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 66 وزنم شده ۸۴ قدمم ۱۶۴ ۲۸سالمه ۱۵کیلو کم کنم بستمه همسنیم.منم باید ۱۰ الی ۱۵ کم کنم😬قدمم ۱۶۵ وزنم ۷۲ چند روزه رژیم گرفتم برنج و قندم کلا حذف کردم ۱و نیم کیلو کم کردم💪🏻💪🏻😄 خدایا شکرت به خاطر دخترم...لطفا یدونه صلوات برای سلامتی همه بچه ها بفرستین❤🌹👼
اسپرسو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 735 دور از جان. پس در نتیجه، از فردا ، حسابی تکووون بده 😜😃 اره بخدا باید تکون بدم از فردا روزی ۱ساعت یا پیاده روی میرم ک میدونم موقعیتش ندارم یا ۱۰۰٪رقص تند وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸
اسپرسو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 735 همسنیم.منم باید ۱۰ الی ۱۵ کم کنم😬قدمم ۱۶۵ وزنم ۷۲ چند روزه رژیم گرفتم برنج و قندم کلا حذف ک ... ایول ما میتوانیم وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸
mamasoo عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 2112 هزینش چقده مگه؟ مونده ب وزنت از ۴۵۰ شروع میشهمیری دکتر میبینه میگه ک چیکار باید بکنی من وقت گرفتم ولی پولمو قرض دادن هنو نداده ک برم😅 ن انتظار از کسی ، ن ب انتظار از کسی☺
اسپرسو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 735 بچه ها موافقین گروه بزنیم چن نفرمون اگه پایه اید؟؟ وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸
زندگی123 عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 14765 ای داروخونه ایا خوبه مث اسلیم مکس من خوردم خوبیش اینه خیلی ببخشید زیاد بیرون روی آدم میگیره شکم آدم ... اره منم قبلا خوردم بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
اسپرسو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 735 مونده ب وزنت از ۴۵۰ شروع میشه میری دکتر میبینه میگه ک چیکار باید بکنی من وقت گرفتم ول ... ببخشید چ دکتری باید بریم طب سوزنی دیگه؟؟ وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸