2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 115 پست
منم دیسک دارم من تازه چاق شدم قبلا انقد چاق نبودم‌نهایت ۵کیلو اضافه وزن نمیدونم چرا اینطوری شدم اخه ...

منم تیروییدم کم کاره بعد جالبه تو بارداری ده تا اضافه کردم بعد زایمان حتی کمتر قبل بارداری شدم.

اما تو تغذیم مراقب نبودم و اینکه یمدت داروی تیروییدمو مرتب مصرف نکردم.شد کلی اضافه وزن نتیجش

خدایا شکرت به خاطر دخترم...لطفا یدونه صلوات برای سلامتی همه بچه ها بفرستین❤🌹👼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عضله رو دوست دارم ولی نه با وزن 81 و قد 160 با وزن 60 عضله خالص هیکل خوشگل تراشیده 

اره برا همون پرسیدم 

عب نداره ایشالله ک کم میکنیم همه 

وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸
منم تیروییدم کم کاره بعد جالبه تو بارداری ده تا اضافه کردم بعد زایمان حتی کمتر قبل بارداری شدم. اما ...

من الان دارم قرصام‌ میخورم ی مدت نمیخوردم

توام بخور 

وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸
نمیدونم ی برنامه بدون 🐘تر روبیکا مثلا

من ندارم روبیکار،تل اگه بود پایه م،اون باپروکسی راحت میادمعمولا

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
🤣🤣اره بفرست تو‌جقد شبیه دوستم حرف می‌زنی !!😂

ورزش آنلاین کن.من الان بیش از یک ساله با یه خانمی آنلاین ورزش میکنم.کارش حرف نداره...در کنار رژیم خیلی موثره ک من اون رژیمه را رعایت نمیکنم😄اما کلاسای ورزشش عالیه

خدایا شکرت به خاطر دخترم...لطفا یدونه صلوات برای سلامتی همه بچه ها بفرستین❤🌹👼
باورت نمیشه من هیچی ندارم فقط میگم ی چیزی نصب کنیم بریم ی گروه بزنیم بلکه انگیزه هم باشیم

عزیییزززم،اگه تعدادزیادشدنصب میکنم منم پایه م

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍