2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 115 پست
هیچی رو حذف نکردم  سه بار در هفته برنج میخوردم ، ده قاشق ، با سه قاشق خورشت  ماکارونی دو ...

وای ممنونم عزیزم😍😍حتماحتما رعایت میکنم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هم سن شمام وزنمم مثل شماس،کمردرد گرفتم بس که چاق شدم

منم دیسک دارم من تازه چاق شدم قبلا انقد چاق نبودم‌نهایت ۵کیلو اضافه وزن نمیدونم چرا اینطوری شدم اخه

تیرویید دارم تنبلی تخمدانم دارم

باورت میشه من تو بارداری فقط ۶میلو اضافه کردم؟؟

نمیدونم چ بلایی بود اخه بخدا افسرده شدم اصلنم اولی بهم نمیاد از بس رو‌اندام بودم الان هر کی منو میبینه میگه چاق شدی چاق شدی

وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸
اینکارو میکنم ولی اصلا انگار ن انگار

برنامه کلم پیچ نصب کن

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
وای ممنونم عزیزم😍😍حتماحتما رعایت میکنم

موفق میشی گل خانوم🥰

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
منم دیسک دارم من تازه چاق شدم قبلا انقد چاق نبودم‌نهایت ۵کیلو اضافه وزن نمیدونم چرا اینطوری شدم اخه ...

منم ازوقتی صفرا دراوردم چاق شدم،عصبی شدم دیگه دقیقا هرکس میبینه میگه چاق شدی

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
منم ازوقتی صفرا دراوردم چاق شدم،عصبی شدم دیگه دقیقا هرکس میبینه میگه چاق شدی

دلم میخواد قرصی چیزی بخورم زود لاغر شم بعد ک لاغر شدم کالری شماری کنم

منی ک از بچگی تپول مپل بودم و استیل بدنم درشته 🥴

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
منم دیسک دارم من تازه چاق شدم قبلا انقد چاق نبودم‌نهایت ۵کیلو اضافه وزن نمیدونم چرا اینطوری شدم اخه ...

اگه روش پل مکنا رو یاد بگیری هم لاغر میشی هم دیگه چاق نمیشی و هم اینکه غصه حرف دیگران رو نمیخوری و از همه مهم تر به بدنت با خوردن زیاد ضربه نمیزنی 

حال راباید فهمید،، پرسیدن راهمه بلدن👍
دلم میخواد قرصی چیزی بخورم زود لاغر شم بعد ک لاغر شدم کالری شماری کنم

دوستم قرص گرفت تو چهار ماه از۸۷کیلو شد۶۲ . الانم پنج ماهه ک ثابته 

ولی میگن قرصا شیشه داخلشه🫥

منی ک از بچگی تپول مپل بودم و استیل بدنم درشته 🥴

خوبیش اینه همه از اول تپل دیدنت عادیه حتی برای خودت من قبل ازدواج ۵۰کیلو بودم اییی خداااا

خوبیش اینه همه از اول تپل دیدنت عادیه حتی برای خودت من قبل ازدواج ۵۰کیلو بودم اییی خداااا

اره استخونمم به این بدن عادت کرده