2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 115 پست
اینکارو میکنم ولی اصلا انگار ن انگار

وزنت تقریبا اندازه منه 

قدت چنده 

چند سالته 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم این طوری بدنت اسیب میبینه  باید کالری مجازتو بخوری عوضش ورزشششش کنی و بسوزونی  ...

جدی؟صبحهامیرفتید؟چقدر تایم پیاده رویتون بود

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
از فردا   اگ کالری شماری کنی قید غذاهای خوشمزه رو بزنی  هر روز پیاده روی کنی و بدویی  ...

کاش میتونستم برم پیاده روی کی بچمو نکهداره اخه

وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸
جدی؟صبحهامیرفتید؟چقدر تایم پیاده رویتون بود

صبح یا ظهر ، گاهی شب 

حدودا پنج یا شیش ساعت در هفته 

البته غذامم کم کرده بودما 

پیاده روی ورزش  خیلییی خوبیه 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
خب عزیزم این طوری بدنت اسیب میبینه  باید کالری مجازتو بخوری عوضش ورزشششش کنی و بسوزونی  ...

عزیزم اگر حوصله تایپ داشتید بهم بگید چیزی هم حذف کردید؟

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
وزنم شده ۸۴ قدمم ۱۶۴  ۲۸سالمه ۱۵کیلو کم کنم بستمه

من ۱۷۳ام ، ۹۳/۹۴کیلو ام 😁 منم ۱۵کم کنم بسمه 

تجربه ده کیلو تو یک ماه رو دارم 

تا عید رعایت کنیم لاغر میشیم قطعا 

صبح یا ظهر ، گاهی شب  حدودا پنج یا شیش ساعت در هفته  البته غذامم کم کرده بودما  &n ...

ممنونم عزیزم حتمابهش عمل میکنم

من ۱۷۳ام ، ۹۳/۹۴کیلو ام 😁 منم ۱۵کم کنم بسمه  تجربه ده کیلو تو یک ماه رو دارم  تا عید رع ...

ای خواهر من خیلی بلانسبت ابله هستم 

تابستون با کالری شماری شده بودم ۷۰ بعد مریض شدم کرونا‌گرفتم‌ دکتر گفت چیزای مقوی بخور ک دوباره چاق شدم

وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸
ای خواهر من خیلی بلانسبت ابله هستم  تابستون با کالری شماری شده بودم ۷۰ بعد مریض شدم کرونا‌گرفت ...

منم هم سن شمام وزنمم مثل شماس،کمردرد گرفتم بس که چاق شدم

عزیزم اگر حوصله تایپ داشتید بهم بگید چیزی هم حذف کردید؟

هیچی رو حذف نکردم 

سه بار در هفته برنج میخوردم ، ده قاشق ، با سه قاشق خورشت 

ماکارونی دوست ندارم ولی میشد یک بار در ماه خورد 

نون رو هم خیلی محدود کردم ، طبق کالری روزم مصرف میکردم مثلا چهار کف دست ، گاهی هم بیشتر 

هر وقت گشنم میشد سفیده تخم مرغ و پنیر و گوجه میخوردم 

میوه میخوردم 

تخم کتان و زیره و رازیانه رو مصرف میکردم روزانه 

صبح ناشتا رو معمولا با اب ولرم و ابلیمو یا دمنوش رازیانه شروع میکردم 

میخوام تا عید همینا رو رعایت کنم 😁

برنامه مانکن رو نصب کنید و کالری شماری کنید 

فرمولش هم اینه :وزن ضبدر ۲۰

حاصل منهای ۲۰۰ 

میشه تعداد کالری هر روزتون . 

دو روز در هفته هم کمتر کالری دریافت کنید ، مثلا۵۰۰تا۷۰۰تا و این طوری استپ وزنی نمیکنید 

اب رو حتما هشت تا ده لیوان در روز مصرف کنید 

مطمن باشید لاغر میشید 

ای خواهر من خیلی بلانسبت ابله هستم  تابستون با کالری شماری شده بودم ۷۰ بعد مریض شدم کرونا‌گرفت ...

درست میشه عزیزم غصه نخور