ممنونم عزيزم لطف دارين واقعا 💜
اطرافيانم همه انقد با سياست ان، ك از هر كدوم بعنوان وزيري چيزى اگه تو دولت استفاده ميشد الان نصف مشكلات مون حل بود
بس ك با سياست ان
خواه ناخواه و به اجبار، ازشون ياد گرفتم
عزيزم هيچوقت دير نيست ، هر موقع ك شروع كنين براي خودتون و زندگيتون حريم و خط قرمز تعيين كنين، برد با شماست
خانومهاى شاغل بيشتر هم نياز دارن اتفاقا
چون مثل خانومهاى خانه دار تايم شون ازاد و در اختيار خودشون نيست، اگه اطرافيان تون ادم هاى با دركي نباشن ،خودتون بايد بهشون ياد بدين
بنابراين هر وقت ك شروع كنين به نفع تونه
سياست داشتن و حريم تعيين كردن هم (مخصوصا براي خانواده همسر) به معنى شمشير از رو بستن و مشكل داشتن باهاشون نيست
اينو خيليا اشتباه ميگيرن
مثلا من خونواده همسرم رو واقعا دوست دارم (واقعي) و اونا هم متقابلا ادم هاى بشدت درست و أصيل و محترمى هستند و راستش واقعا نيازي به اينكه هي بخوام در مقابل شون با سياست رفتار كنم و براشون حد و مرز تعيين كنم ندارم
انقد ك خونواده خودم ، درك دارن ، اوناهم به همون اندازه ،درك دارن و كارى نميكنن من به سختي و اذيت بيافتم
ولي خوب در مقابل خيلي از خونواده ها ،ادم مجبوره تموم رفتار ها و حرف هاشو با سياست انجام بده ك براش مشكلي بوجود نيارن و زندگى هم راحت تر بشه
بايد خودتون تشخيص بدين ك نه فقط در برابر همسر و خونواده ش ، بلكه در برابر كل اطرافيان ، و براي هر فرد، نياز به چه اندازه سياست رفتار و گفتاري دارين ؟
اما در مورد تعيين حريم و حد و مرز، اين يه مسئله جداي از سياست داشتنه ، و بايد براي زندگى و خودت هميشه يه حد و مرز هاى بزاري ، حتى اگه ادمهايى طرف مقابلت ، خيلي ادمهايى درستي ان
حد و مرز داشتن هم يعني اينكه لازم نيست اطرافيانت، از خونه و زندگيت ، خريد ها و مسافرت هات، درامد و مخارجت ، مهموني ها و مسافرت هات، قيمت وسايلت، كارهايى ك انجام ميدي ، داراىي ها و نداري هات و... خيلي موارد ديكه باخبر بشن
و يه نكته مهم اينه ك خانوم هاى شاغل، بايد رودروايسي رو هم در مورد مهمون اومدن و مهموني رفتن هم بزارين كنار ،و هر موقع موقعيتشو نداشتين ، پيشنهاد هاى مربوطه رو رد كنين، اطرافيان هم معمولا درك ميكنن البته