2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179385 بازدید | 1505 پست
اره شوهرم خیلی زمخت و اصلا نمیتونم باهاش حرف بزنم سریع دعوا راه میندازه خودمم میترسم میگم ولش کن&nbs ...

معلومه با شوهرت راحت نیستی و جدی هستی یکم نرم باش لوند باش شوخ باش بگو بخند کن وقتی میاد منتظر نباش اون شروع کننده باشه گاهی نرو کلاس بمون خونه ببین باز میاد مادرش بعدم خوشگل کن با روی باز ازش پذیرایی کن 

انگار خودتو براشون میگیری راحت نیستن باهات 

بدبین هم هستن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بعدم بگو کسی میاد تو خونه؟ کسی باهات اومده اینجا؟ دوستی کسی؟ اینجوری وانمود کن تا خودش لو بده ما ...

برو بخون تاپیک گذاشتم دیشب گفتم همینو جن داره خونه 😂😂😂

دخترم تمام زندگیم 
لطف دارين عزيزم 💜 ٢٤ 

ماشالله هزار ماشالله خیلی عاقلی

من ۴۰ سالمه عمرا بتونم اینجوری کسی رو راهنمایی کنم

البته خودمم تازه یاد گرفتم حریم برای خودم تعیین کنم حالا شاغلم بودم ولی واقعا نمیتونستم  

ماشالله هزار ماشالله خیلی عاقلی من ۴۰ سالمه عمرا بتونم اینجوری کسی رو راهنمایی کنم البته خودمم تاز ...

ممنونم عزيزم لطف دارين واقعا 💜

اطرافيانم همه انقد با سياست ان، ك از هر كدوم بعنوان وزيري چيزى اگه تو دولت استفاده ميشد الان نصف مشكلات مون حل بود 

بس ك با سياست ان 

خواه ناخواه و به اجبار، ازشون ياد گرفتم 

عزيزم هيچوقت دير نيست ، هر موقع ك شروع كنين براي خودتون و زندگيتون حريم و خط قرمز تعيين كنين، برد با شماست 

خانومهاى شاغل بيشتر هم نياز دارن اتفاقا 

چون مثل خانومهاى خانه دار تايم شون ازاد و در اختيار خودشون نيست، اگه اطرافيان تون ادم هاى با دركي نباشن ،خودتون بايد بهشون ياد بدين 

بنابراين هر وقت ك شروع كنين به نفع تونه 

سياست داشتن و حريم تعيين كردن هم (مخصوصا براي خانواده همسر) به معنى شمشير از رو بستن و مشكل داشتن باهاشون نيست 

اينو خيليا اشتباه ميگيرن 

مثلا من خونواده همسرم رو واقعا دوست دارم (واقعي) و اونا هم متقابلا ادم هاى بشدت درست و أصيل و محترمى هستند و راستش واقعا نيازي به اينكه هي بخوام در مقابل شون با سياست رفتار كنم و براشون حد و مرز تعيين كنم ندارم 

انقد ك خونواده خودم ، درك دارن ، اوناهم به همون اندازه ،درك دارن و كارى نميكنن من به سختي و اذيت بيافتم 

ولي خوب در مقابل خيلي از خونواده ها ،ادم مجبوره تموم رفتار ها و حرف هاشو با سياست انجام بده ك براش مشكلي بوجود نيارن و زندگى هم راحت تر بشه 

بايد خودتون تشخيص بدين ك نه فقط در برابر همسر و خونواده ش ، بلكه در برابر كل اطرافيان ، و براي هر فرد، نياز به چه اندازه سياست رفتار و گفتاري دارين ؟ 

اما در مورد تعيين حريم و حد و مرز، اين يه مسئله جداي از سياست داشتنه ، و بايد براي زندگى و خودت هميشه يه حد و مرز هاى بزاري ، حتى اگه ادمهايى طرف مقابلت ، خيلي ادمهايى درستي ان 

حد و مرز داشتن هم يعني اينكه لازم نيست اطرافيانت، از خونه و زندگيت ، خريد ها و مسافرت هات، درامد و مخارجت ، مهموني ها و مسافرت هات، قيمت وسايلت، كارهايى ك انجام ميدي ، داراىي ها و نداري هات و... خيلي موارد ديكه باخبر بشن 

و يه نكته مهم اينه ك خانوم هاى شاغل، بايد رودروايسي رو هم در مورد مهمون اومدن و مهموني رفتن هم بزارين كنار ،و هر موقع موقعيتشو نداشتين ، پيشنهاد هاى مربوطه رو رد كنين، اطرافيان هم معمولا درك ميكنن البته 

من از مادر شوهرم خیلی متنفرم اصلا خوشم نمیاد ازش  قبلن اینطوری نبودم دوسش داشتم ما دوسال اینا ...

وای .... منم جاری هام خودشیرینی میکنن میرن کاراش میکنن عادت کرده من خیلی نمیرم واسه همین منو دوس ندارن

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤
دوست منم این مشکلو داره البته بدترشو کلا وقتی نیست میان هرجی لازم دارن میبرن یه بار اومده بودن ته ...

وای خدایا. الان جاریت طرف تو بود یا اونا؟

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤