2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179392 بازدید | 1505 پست
بعد از ظهرا هم میان؟ یا فقط صبح ها میان؟ به آیات قرآن اعتقاد دارن؟ یک روایت قرآنی یا حدیث بذارید اگر ...

بعدظهر ها که میرم بیرون شوهرم خونه میاد بالا شاید همیشه میاد و یا نمیاد اون روز اومد که خرید های عیدمو دیده اینقدر لجم گرفته 

دخترم تمام زندگیم 

من بودم تنها گیرش میاوردم،صداشو میذاشتم خوب که گوش کرد،زل میزدم تو چشاش.بدون هیچ کلامی،

بعد سریع فایلو انتقال میدادم به فلشی،چیزی.و از رو گوشیم پاک میکردم.بعد هم اگه جایی حرفی زد حاشا میکردم

اگه باز به پرروییش ادامه داد،قطعا مقابله به مثل میکنم،میرم در حضورش همه جای خونشون میگردم،چیزی هم بخوام میگیرم.

اعصاب ندارم ساکت بمونم

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و داداش من با اینکه مامانم حتی یک بار نشده بگه چی خریدی به زنش بگه تو چیکار میکنی کجا میخوای بری همش ...

متاسفم براش کارما جوابشو میده 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

فقط نشستی پیشش بگو  نمیدونم کدوم حیونی اسیابمو خراب کرده. بدشم بگو ی زن اگه زن باسه میفهمه وقتی خونه نیس بین وسایل اش گشته شده کابینت هاش باز و ب ظرفا و اسیاب دست زده شده 😂

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
رفتی یواشکی برگرد همون لحظه بالاسرش

افرین یبار همینجور کنه

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
بعدظهر ها که میرم بیرون شوهرم خونه میاد بالا شاید همیشه میاد و یا نمیاد اون روز اومد که خرید های عید ...

فدای سرتون عزیزم. به نظرم فقط مستقیم باهم رو در رو نشین و بحث نکنین که بی احترامی نشه 

قفل در رو ندارن وقتی بعد ظهر که شوهرم خونه من نیستم میاد 

اگه میتونی با اطلاع شوهرت دوربین نصب کن بگو برای امنیت خونه باید نصب کنیم چون جدیدا وسایلم جابجا میشن .بگو میخوام متصل کنم ب گوشیم وقتی خونه نیستم چک کنم ببینم خونه چه خبره .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم