2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179386 بازدید | 1505 پست
بینهایت ممنونم وقت گذاشتی گلم...خیلی نکاتت بدام مهم و با ارزش بود

اميدوارم ك هيچوقت نتونن اذيتت كنن و أين فقط لازمه ش اينه ك مظلوم و توسري خور نباشي 

كنترل شوهرت و زندگىت رو دستت بگيري و أين تو باشي ك در مورد رفت و امدت و همه چيت ، برنامه ريزي ميكني نه اونا برات برنامه ريزي كنن 

و واسه بي محلي هاشون هم وقتي بفهمن برأت مهم نيست و نميتونن ناراحتت كنن ، از اونور توهم بهشون بي توجهي كني ، ميفهمن ك با أين روش نميتونن ازارت بدن و احتمالا كمترش ميكنن 

اميدوارم موفق زندگى كني 💜

اميدوارم ك هيچوقت نتونن اذيتت كنن و أين فقط لازمه ش اينه ك مظلوم و توسري خور نباشي  كنترل شوهر ...

مناسفانه بینهایت میتونن ناراحتم کنن.و شوهرمم هم عقل و شعور نداره ازم دفاع کنه یا پشتم دربیلد.

میدونی اونها بیمحلی میکنن و هدفشون اینع که منا از جمع خودشون حذف کنن دوستم ندارن بیدلیل.

نمیدونم چرا بیخیال این موضوع نمیشم و همیشه غصه میخورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیرمستقیم به مادرشوهرت بفهمون این کارش رو متوجه شدی، به شوهرت هم غیرمستقیم بگو. مثلا اینکه رفیقم یه مادرشوهر بی ادب داره میاد خونه اش بی اجازه دست به وسایلش میزنه، یا ..‌‌. ببین ازین مادرشوهرا اگه جایی غیر خونت دیدی براشون تعریف کن، بگو بیچاره رفیقم خیلی اذیت میشه، یا اینکه بگو من میرم بیرون برمی‌گردم انگار وسایلم جابجا میشن میگم نکنه جنی چیزی هست خونم بیا عوضش کنیم ...  

[QUOTE=273927587]بچه ها لطفا تاپیک اخرم گزارش بزنید پاک شه خواهش می کنم  این سه صلوات واسه حاجت رواییتون  ...[/QUOT

چجوری؟ قضیه گزارش زدن چیه

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤
مناسفانه بینهایت میتونن ناراحتم کنن.و شوهرمم هم عقل و شعور نداره ازم دفاع کنه یا پشتم دربیلد. میدون ...

اينكه ميخوان از جمع شون حذفت كنن خوبه ك، كار رو براي تو راحت ميكنن ، اصلا چرا سعي كنن!؟ خودت، خودتو از جمع شون حذف كن و هم خودتو و هم اونارو خوشحال كن عزيزم 

بعد اينكه شما خودت يه زن بالغي و رشد كرده اي عزيزم، قراره مادر بشي و حتى اگه نشدي هم ، بعنوان يك زن ، بايد بتوني از خودت دفاع كني 

شوهرت پشتت در بياد چه بهتر ، در هم نيومد ، خودت از خودت دفاع كن و انقد بي محلشون كن تا ادم شن

چه جوری بگم فهمیدم لو میرم 

من باشم

یکم یکم میگم 

مثلا : همش حس میکنم کسی تو خونس ، خومو میزنم تو اون راه ! میگم جنی چیزی تو خونس

همه چی رو باز میکنه کابینت رو کمد هارو

چند بار نشون گذاشتم دیدم .......بعله شیطنت زیاده...

حس خیلی خیلی بدی دارم،، دارم دیوانه میشم

یه چیز بگم مسخره نکنیا حتی حس میکنم آسیابم مصرف شده دست خورده یه خورده هم جا ب جا شده😉

اگ طرفم گفت نه من باز کردم فلان بهمان

میگم دست خورده تو هزاران بار فرق میکنه

به من نگووووو  دارم میگم غیر از من و تو یکی دیگه دستکاری میکنه

سلام عزیزم

منم مشکل شما رو داشتم طبقه پایین مادر شوهرم زندگی میکردم هر روز تو خونم بودن خودشو دختراش و نوه هاش. همش میومدن وسایلمو میبردن بالا که به قول خودشون لجمو درارن منم اون موقع سنم خیلی کم بود. روم نمیشد حرف بزنم بمیومدن مواد خوراکی ازم میبردن بعدش نگهداریه مادر شوهرمم با ما بود خیلی سخت بود بعد از یه سوال خونمونو عوض کردیم ولی هیچ وقت ارتباطمونو قطع نکردیم و همیشه همسرم کارای پدر مادرشو انجام میداد منم هر کاری از دستم بر میومد میکردم اما اینجوری خیلی راحت تر بودیم چون دیگه سرشون تو زندگیمون نبود. 

البته شما اونجا رو خریدی ولی به نظرم خونتونو بفروشید و یکی دیگه بخرید 

ببخشید حرفام طولانی شد

حالاخونه تورومادرشوهرت میگشت خونه منوپدرشوهرم عین زنامیگشت وقتی دروقفل میکردم میرفتم خونه مادرم می ا ...

چی خاله زنک چی بقدر عصبی میشه به شوهرم گفتم دیشب گفتم برو بخون تاپیک گذاشتم 

دخترم تمام زندگیم