2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179386 بازدید | 1505 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بیشرفیه بگو مامان آدم حس میکنه خونه جن داره یه چیزایی نیست میشه هرچی میگردم پیدا نمیکنم بعد میبینم همونجاست مثلا همین آسیاب بعد شوهرت خونست نرو بیرون وقتی نیست برو خرید در واحدتونم قفل کن 

برچسب بزن رو کابینت بزن حریم خصوصی برچسب ورود ممنوع بزن اصلا نگی صداشو ضبط کردیا بگو حسم میگه اگرم خواستی صداشو در بیاری همون قضیه جن بگو بگو ادن وحشت نیکنه از جن ها 🤣🤣🤣😍

خدایا هواست به همه زندگی ها باشه
بنظرم مامانت زیادی خوبی کرده و عروستون هاااار شده و زیادی .....می کنه . من اگه بخوام خونه بخرم برای ...

پس شما نباید انتظار جهیزیه داشته باشین از عروستون 

چون گفتین اگه برا پسرتون خونه بخرین به اسم خودتون میخرین ، خب دختره برا چی چند میلیون بده جهیزیه بخره 

پس شما نباید انتظار جهیزیه داشته باشین از عروستون  چون گفتین اگه برا پسرتون خونه بخرین به اسم ...

مگه وظیفه منه خونه بخرم . اگرم از طلاهام و سفرم و تفریحم و ماشین خریدنم و زندگیم بزنم لطف می کنم بدهکارس نیستم . جهیزیه داشته باشه یا نداشته باشه به من مربوط نیست . دوست داره روی زیلو بشینه یا مبل بیاره با خودش . دوست داره یخچال دست دوم قدیمی بگیره استفاده کنه یا آخرین مدل روز . نکنه من بدهکار اونم . 

ولی من اگه قرار باشه از خودم و رفاهم بزنم خرج پسرم کنم ترجیح میدم نزدیک خودم باشه .

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
پس شما نباید انتظار جهیزیه داشته باشین از عروستون  چون گفتین اگه برا پسرتون خونه بخرین به اسم ...

اصلا اگه قراره عروسم این حساب کتابها را بکنه و فکر کنه وظیفه ی منه بهتره مستاجری بکشه .

من براشون از جون مایه میزارم بشرطی که پررو و پرتوقع نباشن و فکر نکنند وظیفم بوده 

و تازه شش ماهی دوبار منو ببینه . اونم بخاطر باز کردن درب اتاقی که خودم خریدم قشقرق بپا کنه .

خدایا آدمهای بدجنس را از ما دور کن لطفا

مگه وظیفه منه خونه بخرم . اگرم از طلاهام و سفرم و تفریحم و ماشین خریدنم و زندگیم بزنم لطف می کنم بده ...

خانواده دختر هم بدهکار نیست بیاره براشون جهیزیه بده ، جهیزیه از لحاظ قانونی وظیفه پسره ، اگه خانواده پسر برا پسرش نخاد خرج کنه پس نباید از خانواده دختر هم  انتظار داشته باشن 

از لحاظ انصاف و انسانیت باید هر دو خانواده به اندازه مساوی به بچه هاشون کمک کنن

اصلا اگه قراره عروسم این حساب کتابها را بکنه و فکر کنه وظیفه ی منه بهتره مستاجری بکشه . من براشون ا ...

من خودم این تصمیمو دارم که موقع ازدواج کردن اگه پسره قراره مستاجری بره پس منم جهاز کم میبرم به اندازه نیازمون هر وقت خونه داشت اون موقع منم تکمیلش میکنم. اینارو میگم که از نگاه عروس آیندتون هم به قضیه نگاه کنید 

خانواده دختر هم بدهکار نیست بیاره براشون جهیزیه بده ، جهیزیه از لحاظ قانونی وظیفه پسره ، اگه خانواده ...

بله از روی عشق باید کمک کنند اما وظیفه نیست و قرار نیست یکی تمام داراییشو بده خونه بخره بعد عروسش حتی دیدنش هم نیاد و حتی قشقرق بپا کنه برای باز کردن درب اتاق .

گفتم که عروس من میتونه جهیزیه نیاره و با ساده ترین چیزها زندگی کنه . برای خودشه هرچی میاره . اصلا اگه قراره اینطور حساب کتاب کنه خدا نصیب من نکنه ش . مگه کسی برای ما خونه خرید ؟ سالها و سالها کار کردیم دوتایی و صرفه جویی کردیم تا بالاخره خونه دار شدیم .

بله از روی عشق باید کمک کنند اما وظیفه نیست و قرار نیست یکی تمام داراییشو بده خونه بخره بعد عروسش حت ...

عزیزم من نمیگم که خونه بخرین براشون واقعا حق داری اصلا 

وظیفتونم نیست. ولی من دیدم تو خیلی از جاها مثلا پسره هیچی نداره ها ولی خانواده داماد انتظارات زیادی از عروس دارن یکی نیس بهشون بگه اول به پسرت نگاه کن بعد توقع داشته باش

من همیشه دوست دارم به دلایلی اموالم را بنام پسرم کنم که اگه از دنیا رفتم پخش و پلا نشه . اما با خوندن کامنتها می بینم که چقدر اشتباهه .

کاش میشد مثل خارج ، با وصیت تکلیف تمام اموال را مشخص کرد 

بنظرم الکی برو از آسیابت استفاده کن و بگو این چرا اینجوری شده، خوب کار نمیکنه، سالم بود قبلا یروز د ...

آره بعدم بگو کسی میاد تو خونه؟ کسی باهات اومده اینجا؟ دوستی کسی؟ اینجوری وانمود کن تا خودش لو بده مادرش داره میاد و بترسه از اینکه تخم شک تو دلت نسبت بهش کاشته شده

( یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ...)