2777
2789
فراخ‌تر از این صحبتا هستن هم رودربایستی داریم

سختش نکن خودمم واسه مبلغ برق زنگ میزنم اداره وقتی بزنی اداره برق حتی تا مبلغ بدهیتو اوپراتور بهت میگه ولازم نیس بری حضوری اونجا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ببرش که ببینه خسارتارو شایدم خسارتی نداشته باشه ولی محکم کاریه

یه آقای خیلی جوون و متوهم هست متاسفانه از الآن عزا گرفتم ریختش رو ببینم خوبیش اینه منصف هست ولی اخلاق بالغانه نداره فکر کنم اول خودم برم بازدید اگه مشکلی بود بهش بگم ببرمش

سختش نکن خودمم واسه مبلغ برق زنگ میزنم اداره وقتی بزنی اداره برق حتی تا مبلغ بدهیتو اوپراتور بهت میگ ...

عه میشه تماس گرفت پس 

مرسی عزیزم اول تماس میگیرم منتها نمیدونم کدوم رقم رو از کنتور میخوان عکس کنتور رو دارم یه کم پیچیده‌ست

یه آقای خیلی جوون و متوهم هست متاسفانه از الآن عزا گرفتم ریختش رو ببینم خوبیش اینه منصف هست ولی اخلا ...

نه نه حتما با املاکی برو 

خودت‌ تنها اصلا نرو چون بعد اثباتش برات سخت میشع

عه میشه تماس گرفت پس مرسی عزیزم اول تماس میگیرم منتها نمیدونم کدوم رقم رو از کنتور میخوان عکس کنتور ...

خاهش گلم.  

اره میشه تماس بگیر 

همون صبح یا  روز قبلش عکس بگیر واضح بعد رو کاغذ یادداشت کن و زنگ بزن اداره بگو واسه تسویه مستاجرم میخام استعلام بگیرم و راهنماییم کنین

فکر کنم ۸ رقمیه یا ۱۰ رقمی دقیق نمیدونم 

خاهش گلم. اره میشه تماس بگیر همون صبح یا روز قبلش عکس بگیر واضح بعد رو کاغذ یادداشت کن و زنگ بزن ا ...

یه کد ۸ رقمی میبینم که روی بارکد نوشته شده فکر کنم همون باید باشه در هر حال ممنونم از وقتی که گذاشتی برای راهنمایی عزیزم مرسی 💋💘

باید با املاکی هماهنگ کنی چون ظاهرا شما یه خانوم تنها هستی و باید یکی که وارده کنارت باشه

بله درسته کاملا بهش زنگ میزنم چون ماشین ندارم اونجوری فکر کنم یا باید منو ببره یا هماهنگ کنیم همزمان برسیم 

یه کد ۸ رقمی میبینم که روی بارکد نوشته شده فکر کنم همون باید باشه در هر حال ممنونم از وقتی که گذاشتی ...

خاهش گلم موفق باشی❤⚘ حواستو جمع کن 

رودر وایسی با هیچ اقا و خانمی نکن سرت کلاه نره