2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179397 بازدید | 1505 پست
بنظرم الکی برو از آسیابت استفاده کن و بگو این چرا اینجوری شده، خوب کار نمیکنه، سالم بود قبلا یروز د ...

بعد از اینکه اینارو گفتی

همش به شوهرت بگو بخدا حس میکنم نفر سومی هست تو این خونه

بگو حس می‌کنم خونه جن داره دارن اذیت می‌کنن

بگو ازین خونه بریم من میترسم آرامش ندارم

بریم ازینجا 

همش به شوهرت بگو خونه جن داره

بعدم یه روز دیگه باز گوشی بذار بعدش به شوهرت ویس رو نشون بده بگو شک داشتم وقتی نبودم صدا ضبط کردم وسواس فکری داشت دیوونم میکرد بعدم بگو خداروشکر که فهمیدم جن نبوده و ننت بوده و بقیه ماجرا..‌. رو مدیریت کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب نمیشه بعد ظهر ها میرم کلاس و یا خونه مامانم حس میکنم تو خونمم اختیار دار نیستم حریم شخصی ندارم&n ...

مگه کلید خونتون دست مادرشوهرته که دم به دقه اونجاس 

حالا نی نی سایتیای عزیز این سوالو از خودتون بپرسید که مادر شماها هم مادرشوهره آیا اگه بره خونه ی برادرتون زن برادرتون با مادرتون همچین برخوردی کنه ناراحت نمیشین خب اونم مادره 

و یه راهنمایی خدمت استارتر : الکی یه داستانی از خودت بساز که شبیه زندگی خودته جوری که مادرشوهرش باور کنه ومتوجه نشه که ساختگیه تمام حرف دلت رو در قالب داستان براش بگو وبگو که این داستان تو اینترنت خوندم اینجوری ازت  دلخور  که نمیشه هیچ ممکنه متوجه بشه داره اشتباه میکنه

یا صاحب الزمان بازم خودتو بهم نشون بده بزار این بار باهاتون حرف بزنم بزار یه دل سیر نگاتون کنم 

من الان اومدم تو تاپیک و خاطراتم یادآوری شد. 

سال های اول ازدواج وقتی می رفتیم مسافرت، حتی یه روزه، کلید می دادیم به مادر شوهرم که حواسشون به خونمون باشه. بعد از چند بار متوجه شدم که از فریزرم بستهٔ گوشت، مرغ، ماهی، سبزی و... کم شده. یه بار نشونه گذاشتم و دیدم بله وقتی نیستیم جناب مادر شوهر میاد و از فریزر ما خرید می کنه. آماده و شسته و بسته بندی شده. 

دیگه آخرین بار بود. بعد از اون کلید ندادیم. اوایلش می گفت بدید ولی دیگه تموم شد. البته به شوهرم چیزی نگفتم، گفتم خجالت می کشه. 

خدا می دونه چقدر چیز میز ازم برده بود.ولی چون خیلی بهشون اعتماد داشتم شک نمی کردم. خیرِ سرش نماز و روزه و دین و مذهب اولویت اولشونه. من همیشه فریزرم پره ولی اونا مثل گداها همیشه چیزی برای غذا پختن ندارن. اگه قند و چایی و برنج و حبوبات و اینا هم برده که دیگه متوجه نشدم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

دوتا راه کار میدم یکیش خیلی چندشه ببخشید🤧یه موقعیت پیش بیار بعد داخل کشو نوار بهداشتی یا کا..ن...د..وم استفاده شده بذار😆😆😆😆خیلی بده ولی وقتی باز کرد و با اون صحنه مواجه شد دیگه تا عمر داره یادش میمونه فضولی عاقبت نداره

یکیشم اینکه بگو یه دونه سکه یا مقداری پول داشتم داخل کمد یا کشو و دیگه نیس😃😆بدرود

روح های زخمی،درون کالبد های خندان...
خیلی بی شخصیته به قرآن خستم کرده با این کارهاش الانم که اینو فهمیدم بریدم به خدا میاد تو خونم 

من جات باشم تک تک حرفا و کاراشون رو میگم که چیا گفتن و چکار کردن ولی نمیگم فیلم یا ضبط کردم 

فیلم اینارم نگه میدارم حتی شده چندبار این کار رو تکرار میکنم که بشه مدرک درست حسابی از مادرشوهر 

مگه کلید خونتون دست مادرشوهرته که دم به دقه اونجاس  حالا نی نی سایتیای عزیز این سوالو از خودتو ...

آفرین . بگو یه نفر به اسم نسرین ،  تاپیک زده بود نی نی سایت.

از دست مادر شوهرش که میره سر وسایلش .

همه هم می گفتن چه بی شعوره ، تو کمد عقرب جاساز کن 

🤗🤗

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
حالاخونه تورومادرشوهرت میگشت خونه منوپدرشوهرم عین زنامیگشت وقتی دروقفل میکردم میرفتم خونه مادرم می ا ...

اینو دیگه کجای دلم نصب کنم خدایا

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی

همچین قضیه حالا اینطوری من دیدم تو فامیلامون

عروس پیش مادر شوهر زندگی میکرد مادر شوهر هم همیشه با این عروس وقتی پسرش نبود دعوا میکرد فحش بهش میداد ولی پیش پسرش خیلی مظلوم نمایی میکرد و هر چی این عروس میگفت کسی باور نمیکرد عروس هم یه روز باهاش شروع ب دعوا کرد گوشی ازش فیلم گرفت یا صداشو ضبط کرد وقتی همه جمع بودن صداشو پخش کرد و پسره با مادرش دعواش و اینام جدا شدن راحت

شما همینکارو بکن این گوشی و بزار روی فیلم گرفتن و از خونه برو بیرون بعدش فیلمو گرفتی پیش همه نشون بده درس عبرت میشه دیگه از اینکارا نمیکنه

نظری ب کار من کن ک ز دست رفت کارم،،،،،، به کسم مکن حواله ک بجز تو کس ندارم❤️🫂❤️