2777
2789
عنوان

میدونی کی آدما از چشم میوفتن 😕

79 بازدید | 7 پست

یه موقعیت که هممون تجربش کردیم وقتی آنلاینن و جواب نمیدن یا سین میزنن جواب نمیدن 

بخدا شما خبر ندارین این آدما سر تا پا کمبودن کمبود توجه، کمبود محبت، کمبود و کمبود... 

تنها دغدغشون اینه که بقیه از اینا خوششون میاد یا نه 

و فکر میکنن با این رفتارا که ادا در بیارن تو دل برو تر هستن در حالی که بدتر از چشم میوفتن آدما کسایی رو دوست ندارن که فقط ظاهرشون زیباست کسانی رو دوست دارن که مثل یه معمای حل نشده نباشن دقیقا مثل آب زلال و شفاف باشن و خودشون باشن. 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون زیبایی براشون کافیه زیبایی خیلی خوبه

فکر میکنی زیبایی خوبه 

من به شخصا یه آدم که خودش نیست اما فقط زیباست رو اصلا دوست ندارم مردها هم همینن شاید گاهی بگید فلانی یا اون قیافش چه شانسی داره دقیقا همینجاست که میگن زیبایی معیار هست اما همه چیز نیست

فکر میکنی زیبایی خوبه من به شخصا یه آدم که خودش نیست اما فقط زیباست رو اصلا دوست ندارم مردها هم همین ...

اول از هرچیز زیبایی دیده میشه ما که نمیخوایم با همه زندگی کنیم یه شوهر داریم اونم قبولمون داره 

اول از هرچیز زیبایی دیده میشه ما که نمیخوایم با همه زندگی کنیم یه شوهر داریم اونم قبولمون داره

ولی خوب زیبایی برای هر نفر یه معنایی داره 

شاید فردی که از نظر شما زشته به دل یکی دیگه زیباست