2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179403 بازدید | 1505 پست
نقاشی بکش  یه عکس زن بکش رفته سر کمد یکی از پشت با چماق زده تو سرش

راهکار تضمینی 🤣

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا 😂😂😂😂😂عکس خودشو بگیرم با فتوشاپ درست کنم با خودم بزارم تو کشو 😂😂😂😂😂

اره اینم خوبه😂

یا یه بار بگو میرم بیرون 

بعد یواشکی برگرد برو تو کمد بشین 

تا در باز کرد 

بگو امری داشتین

بفرما تو کمد در خدمت باشیم

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند

من یه بار بد جور مچ مادرشوهرم رو گرفتم که از هوش و ذکاوتم نبود ، خواست خدا بود ، طبقه بالای مادرشوهرم می شینیم ، کفش هامون هم طبقه پایین در میاریم ، مادرشوهرم بود و نبودم رو با کفشم کنترل میکرده ، من هم از همه جا بی خبر بودم ، یه روز داشتم درس می خوندم ، کفش هام هم آورده بودم بالا که بشورم ، مادرشوهرم فکر میکرد من خونه نیستم ، یهو در رو باز کرد اومد تو ، تا منو دید خشکش زد ، زبونش بند اومد ، بدون اینکه چیزی بگه در رو بست فرار کرد ، به نظرم شما چند بار بعد از بیرون رفتن از خونه به بهانه جا گذاشتن وسیله ای چیزی برگرد خونه ، اگه دیدی دارن بدت رو میگن به شوخی جوابشو بده ، وسیله ات رو بردار برگرد

مادرشوهرت از چی بدش میاد مثلا از سوسک پلاستیکیا بگیر یا رتیل بترسه سکته کنه .اصلا یه مار واقعی بزار ...

اینم خوبه اتفاقا مار پلاستیکی و موش و اینا هست هرقسمت یکی بذاره

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
به همسرت بگو: آسیابم جابجا شده بود تو برداشته بودی یا جن های زشت ؟😁 ببین عکس العمل همسرت چیه ؟ ...

نگاه کردم آسیابمو هواسم نبود ه چه جوری گذاشتم ولی از این به بعد دیگه هواسم هست مامانم گفتم میگه از وسایل هات هر کدوم تیکه هاشو بردار تا روشن نشه امشب همین کار رو کرده تیغ و در و هر چیزشو یکی برداشتم قاییم کردم تا نتونن استفاده کنن به خدا تو خونه خودت راحت نباسی 

دخترم تمام زندگیم 
استارتر اول میخواستم بهت بگم که چو بندازی یه تیکه طلا یا مقداری پولت گم شده بعد دیدم میگی مادرشوهرت ...

ایول اینم عالیه .حق

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
به همسرت بگو: آسیابم جابجا شده بود تو برداشته بودی یا جن های زشت ؟😁 ببین عکس العمل همسرت چیه ؟ ...

فک کن

اسی با لبخند شیطانی:«داستی چیکار میکردی کلک🤫»

معیارام همون قبلیاس...یادت ک نرفته؟!

ببین مسکل از مادرش نیست 

مشکل شوهرته ! که راحت می زاره به حریمت تجاوز بشه !!! 

انگار غیرت نداره!  ببخشید اینو می گم.   دقیقا من چنبن برداستی کردم ... 

فقط با دعوا درست میشه. نه زبون خوش !!! 

خودت چند تا از وسایل کوچیک رو از خونه خارج کن .   و بنداز گردن ابن که معلوم نیست که وسایل منو دست می زنه !!! 

بالاخره شوهرت از کارهای خودس و مادرش خبر داره !!! 

ببخشيد ولي خندم گرفت 

مادر شوهر منم همينه من ميرم يه شهر ديگه خونه مامانم مياد ميبينه من قبل زفتن خونه تكوتي ميكنم همه جا تميز و مرتب 

خواهرم ميگه سوزن بريز جلو در كمد بره به پاش چون جلو كمد از اين موكت پشمالوها هست معلوم نيست سوزن بريزي 

اره اینم خوبه😂 یا یه بار بگو میرم بیرون  بعد یواشکی برگرد برو تو کمد بشین  تا در باز ک ...

🤣🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیدم عزیزم قفل کردم

حالم بد شد از نظر چندتا از کاربرها .خوب کردی عزیزم 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم