2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179398 بازدید | 1505 پست
بنظرم مامانت زیادی خوبی کرده و عروستون هاااار شده و زیادی .....می کنه . من اگه بخوام خونه بخرم برای ...

اصلا یه چیزی میگم یه چیزی میشنوین

مدام سر داداشم غر میزنه که باید واسم طلا بخری چرا مامانت واسه فلان مناسبت بهم طلا نداد

چون خیلی پولدارن به ظاهر ولی در عمل یه جهیزیه معمولی با کلی منت اورد و خیلی وسیله ها رو داداشم خرید حتی خانواده اش تو عروسی از ما کمتر هدیه دادن

پدرم هم فوت کرده همش به داداشم غر میزنه که ارثتو جدا کن

حالا همه اینا در حالیه که اصلا خودشون دخترشونو معرفی کردن به مامانم و انقدر اصرار و پیگیری که زودتر بیاین خواستگاری و زودتر عقد کنید و زودتر عروسی

رفت و آمد دوس نداره کار بیرون دوس نداره کار خونه دوس نداره

یا باید کارگر بیاره یا داداشم باید جمعه کار خونه رو برسه

میگه کسی خونم نیاد ظرفام میشکنه مبلام خراب میشه 🤣🤣🤣🤣🤣

نمیدونم زندگیشون تا کی دوام میاره

داداشم شغل آزاد داره اما تا دکترا هم خونده 

حالمون خوب باشه و دلمون خوش ❤❤❤😍😍😍
خدایا بحق خودت قسم ، از این عروسها نصیب ما نکن . الهی آمین 

الهی آمین

قوم یاجوج ماجوج هستن 🤣🤣🤣🤣 دخترشون رو دستشون مونده بود گردن ما افتادن به زور دادنش 😂😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا نذر کردم بره گورشو گم کنه میگم ایندفه بهش تذکر بدم که وسایلم و دست خورده ببینم اگه تکرار کردن ...

بعد مدت ها یه تاپیک پرتجربه دیدیم

استاتر امیدوارم اونقدر وقیح نباشن که اگه صداشونم پخش کزدی پرروتر و طلبکارتر بشن.

بنظرم روش کوچه علی چپو بری که فقط بترسن تو بفهمی

اونطوری قبح اشتباهشون میریزه

یبار برا همیشه اتمام حجت کن، درارو قفل کن وقتی میری بیرون به شوهتم بگو رو نده بهش

جنسیت مهم نیست نیاز به دلداری بود درخواست بدین/ما اصلا چیزی بنام جوان ایرانی نداریم، از ۱۵ سالگی زارت میوفتیم تو ۵۰ سالگی/منطقی نیستی ریپ نزن/تعصب داری رو دینت بازم ریپ نزن/کاربر خاموش بودم ب مدت ۲ سال/هرچه افسرده‌تر شوخ‌تر/یبار برا همیشه میگم، ازدواج یعنی شریک زندگی، و شریک زندگی یعنی کسی که باهاش زندگی میکنی نه کسی که به همچیت گیر میده/اگه دوستت داشته باشه همینجوری که هستی دوست داره و سعی نمیکنه تغییرت بده/سینگل به گورم با افتخار فراوون/دیش دارا دیم دارتا پیتام😐🚶🏻‍♂️
اصلا یه چیزی میگم یه چیزی میشنوین مدام سر داداشم غر میزنه که باید واسم طلا بخری چرا مامانت واسه فلا ...

من دوتا همچین دختری رو دیدم 

ولی شوهرشون هر دوتاشون رو طلاق داد 😂 

زود تر از چیزی که فکرشو کنی طلاقش میده 

نگران هیچی نباش 

اسی یه چیزی رو بزار یه جا یه چیز با ارزش ، بعد هم بعد بگو گم شده 

یا بگو آسیابم خراب شده 

یا بگو این خونه انگار جن داره ، خودتو بزن به ترسیدن بگو وسایلام جا به جا میشه ، پیش شوهرت گریه کن که یه چیزی تو این خونه هست که من نمیبینمش همش وسایلام انگار اونجوری نیست که من گذاشتم 

ذره ذره پیش برو 

این پیشنهاداتی که کاربرا دادن ، بری مستقیم بگی بهشون ؟ 

اصصصصصلا جواب که نمی‌ده هیچ بدتر پررو ترش هم می‌کنه 

من دوتا همچین دختری رو دیدم  ولی شوهرشون هر دوتاشون رو طلاق داد 😂  زود تر از چیزی که فک ...

چه اسم باحالی داری 😂😂😂😂

چی بگم والا دوس ندارم زندگی داداشم خراب بشه

ولی زنش خودش داره با بی عقلی و راهنمایی های مزخرف مامانش زندگیشو خراب می کنه

اول که میشنیدم چیا پشت سرمون گفته جوش میاوردم مثلا میگفت خواهرت استوری منو دید ولی تولدمو تبریک نگفت

من با مدرک به داداشم نشون دادم که ببین تبریک گفتم اونم در جواب پیام داده و گفته ممنون

باز بعدش که داداشم به روش اورد گفت خواهرت وقتی گفتم ممنون دیگه جواب نداد و لایک نکرد 🤣🤣🤣🤣🤣

کلا به داداشم گفته دوس ندارم زیاد با فامیل شوهر قاطی بشم

حالا به داداشم گفتم تو باید راه و رسم زندگی رو یادش بدی و خودتو درگیر حرفای خاله زنکی این نکنی

این که آموزش درستی ندیده

مثلا فوق لیسانسه ولی چون هیچ کار و بار و سرگرمی نداره مدام توهم میزنه چون پولدار بودن و فقط خورده و خوابیده

ادب و تربیت صفر

ایشالا امیدوارم تغییر رویه بده و زندگیشون درست بشه ❤

چه اسم باحالی داری 😂😂😂😂 چی بگم والا دوس ندارم زندگی داداشم خراب بشه ولی زنش خودش داره با بی عق ...

هیچ وقت درست نمیشه 

یکی از اینایی که گفتم دفه اخری شوهره تهدیدش کرد که بخوای بازی در بیاری طلاقت میدم ، اونم یک ماه بعد به بهونه این که چرا واسش سه تا هودی نخریده و دوتا خریده باز قهر کرد گفت تا طلا نخری آشتی نمیکنم 

شوهره هم قشنگ طلاقش داد و نشوندش سر جاش 

بخدا اگه درست هم بشه دیگه از چشم داداشت افتاده ، هر چند که به روی خودش نیاره ولی داداشتم‌حالش هم میخوره از زنش 

انقد  دختر خوب و با وقار و متین و سر به زیر و همه فن حریف هست که واسه داداش تو‌ صد تا ریخته 

اینجوری فقط داداشت داره زجر می‌کشه 

فک کن زندگی زناشویی اینا چقد دردسر داره که واسه یه رابطه چقد باید منت و التماس و این چیزا باشه 

بگذریم ، بیچاره داداشت 

هیچ وقت درست نمیشه  یکی از اینایی که گفتم دفه اهری شوهره تهدیدش کرد که بخوای بازی در بیاری طلا ...

حرفات کاملا درسته

انقدر داداشم عصبی و مضطرب شده و فکرش خراب و درگیره

دقیقا حتما واسه رابطه دقش میده

خدا میدونه

خوب طلاقم امادگی روحی میخواد

من خودم از روز اول به داداشم گفتم هیچوقت سر یه درگیری کوچیک نگو طلاق

چون اگه اسم طلاقو بیاری باید تا تهش بری

به فکر ساختن زندگی باش

اونم داره همه تلاششو می کنه

اگه نشد که دیگه راهی جز طلاق نمی مونه

متاسفانه حرف طلاقم بینشون شده

حتی یه بار خانمش به من زنگ زد گفت میخوایم طلاق بگیریم

راستشو بخوای من و مامانم اصلا دوس نداریم زندگی خراب کن باشیم

حالا تا ببینیم خدا چی میخواد

یه جوری که داداشم ضربه نخوره

حرفات کاملا درسته انقدر داداشم عصبی و مضطرب شده و فکرش خراب و درگیره دقیقا حتما واسه رابطه دقش مید ...

نه شما دخالت نکنین که آخرش همه چیز گردن شما دوتا میوفته 

داداشت‌خودش یه جایی کم میاره و خسته میشه اینو مطمئن باش