2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179398 بازدید | 1505 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ب روش بیار ک فهمیدی بعدم بگو ی تیکه از طلاهات گم شده یجور رفتار کن که انگار بهش مشکوکی و سر بسته ...

چرا اینقدر آبرو ریزی کنه و شر به پا کنه وقتی خدا زبون داده بهش و میتونه با شوهرش صحبت کنه

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

قفل در رو ندارن وقتی بعد ظهر که شوهرم خونه من نیستم میاد 

وااااا خوب ی مدت هیچ جا نرو بشین خونت

اگر شوهرت پرسید چیشده

بگو بنظرم بالاسر زندگیم بشینم بهتره تا در نبود نیان شخم بزنن کابینت و کمد و کشوهامو

بلانسبت خر هم باشه میفهمه دیگ

اول ب روش بیار ک فهمیدی بعدم بگو ی تیکه از طلاهات گم شده یجور رفتار کن که انگار بهش مشکوکی و سر بسته ...

اون همین طوری داره میگه مادرش میاد برنج و گوشت میبره الان بگم طلا اون که از مادرش میپرسه مادره هم که میگه نه من بر نداشتم میفته به پای خانوادم 

دخترم تمام زندگیم 
چرا اینقدر آبرو ریزی کنه و شر به پا کنه وقتی خدا زبون داده بهش و میتونه با شوهرش صحبت کنه

میفته پای مادرم که میگه اونا برداشتن همین طوری میگه مادرش گوشت و برنج میبره اونها که مادرشونو میشناسن که بر نداشته طلا ها رو 

دخترم تمام زندگیم 
نمیدونم کی میاد اینم تازه فهمیدم یک دفعه کلید نداره خودش وقتی شوهرم خونه من نیستم میاد 

جای دستگاه عوض کن بگو خراب شده چرا ترک خورده یا وسیله هات تو کشو چرا بهم ریخته چند بار گله کن چرا وسیله هات سر جاش نیست یا چیزایی شبیه همین 

قفل رو عوض کن. اگر شوهرت نمیذاره تو عوض کن کلید رو بدون اینکه بفهمه بذار جای کلیدش 

اگر بازم کلید گیر اورد و متوجه شدی

یه نوشته بزرگ بذار تو کمد 

بنویس لعنت بر پدر ادم فضول😄

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
چیه به منم بگو👀

گفتم بالا🤭

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
اره این خوبه  میرم باشگاه نمیتونه بیاد برا همین بعضی مواقع تو خونه هست صبح ها اصلا نمیاد چون م ...

اگه میشه ساعت باشگاهت رو تغییر بده به وقتایی که شوهرت خونه نیست رفته سرکار، یا بفرستش دنبال کاری. 

اصلا جدای از مسئله مادرشوهرت، مردارو نباید تنها گذاشت، عادت میکنن، واسه خودت سخت میشه، دو روز دیگه الکی از دست پختت، نظافت خونه و..... ایراد میگیره، بهانشم اینه تو که اصلا خونه نیستی. 

خب کابینتو باز کنه مگ بجز ظرف چیز دیگ ای هس اونجا فق کمداتو قبل بیرون رفتن قفل کن دگ کاریش نمیش کر ...

کمد دیواری و کشو نمیشه قفل کرد نداره چیزی ندارم تو کابینت ولی کارش زشته شاید چیزی باشه که من نمیخوام ببینه شما دوست داری وقتی نباشی بیاین در کمدو کابینتو یخچالتو بگردن 

دخترم تمام زندگیم