2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179403 بازدید | 1505 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین منم مثل توام خونمون بالای طبقه پدرشوهره منم اوایل ب اومدن مادرشوهره شک کردم علاوه بر گزاشتن ضبط و اینا ک بعدش گوش کردم ک در باز و بسته میشه و ب هر یکی اتاقها سرک میکشه چون نمیتونستم با گوشی ثابت کنم و دعوالی بزرگی راه میافتادبراهمین تصمیم گرفتم ب کل ریشه ای حلش کنم براهمین چند تکه شیشه خورد شده انداختم جلو در ورودی کلا پهن کردم ک هر جا پا گزاشت پاش تو اونحا بخور دیگه شوهرمم مامویت بود منم خونه بابام وقتی برگشتم خونم 😂😂😂😂دیدم جلو در پرخونه بعد چند روز ک رفتم پایین گفت امینه جان مهمون اومده بود خونمون وسایل لازم داشتم اومدم خونت ک پام اینجوری شد و بردیم دکتر با اینکه من جوری صحنه سازی کرده بودم ک گلدون رو میر بود و ینی گلدون شکسته بود حتی گلاهاشو هم انداخته بودم زمین دیگه ازاونموقع پا تو خونم نزاشت من مانفرم از فضولی

اسی یه پیشنهاد دارم اگه بتونی انجام بدی دیگ مادرشوهرت میره پشت سرشم نگا نمیکنه😁😁😁

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

با مادر شوهرت طرح رفاقت بریز خنده خنده بش بگو ک فهمیدی بگو نکن یا وقتی خونشونی تو اشپزخونش بچرخ اسیابتو پیدا کن بزن تو روش به خنده و شوخی ک فکر نکنن نفهمیدی و خری

خدایا خودت شاهدی به سختی به شوهرم رسیدم خودت برام نگهش دار 🤍

یه بار که میری بیرون یه جا نزدیک خونه وایسا به محض اینکه میاد برگرد خونه مچشو بگیر بگو کارتمو یا گوشیمو یا ...جا گذاشتم اومدم ببرمش 

یه جوری برو تو خونه که متوجه نشه 

خدایا شکرتتتتتتت 
ببین منم مثل توام خونمون بالای طبقه پدرشوهره منم اوایل ب اومدن مادرشوهره شک کردم علاوه بر گزاشتن ضبط ...

اگر میرفت اتاق عمل و خرده شیشه تو پاش پیدا نمیشد چی؟ عذاب وجدان نمیگرفتی 

یک روز برو ولی تو را پله مخفی شو  ۲۰ مین بعد برو تو خونه تایمی که میدونی توتجسس هستش برو تو

نمیدونم کی میاد اینم تازه فهمیدم یک دفعه کلید نداره خودش وقتی شوهرم خونه من نیستم میاد 

دخترم تمام زندگیم 
چه جوری بگم فهمیدم لو میرم 

بگو چیدن وسایلام قلق خاصی داره که هیچکس نمیدونه

از به هم خوردگی وسایل فهمیدم، چون عین خودم نچیده بودی

بگو یبار دیگه ببینم آبروتو میبرم تو فامیل، در ضمن کمتر شوهرتو تنها بزار. خب باهم برید خرید که اونم خونه نباشه