2777
2789
ازش یه دفعه خواستم گوشیشو، تو عمل انجام شده قرار گرفت نتونست نه بگه، شاید اون لحظه به فکرش نمیرسیده ...

خودش که به خودش پیام نمیده

شاید واقعا یکی دیگه بوده

با خدا باش و پادشاهی کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینهمه ادم چرا گوشی اونو گرفتی حالا؟

چون کنار هم نشسته بودیم، دم دستم اون بود🤦🏻‍♀️ حالا دنبال زیر بغل مار میگردین تو این شرایط!!

یه نگاه به تاریخ عضویتم بندازین متوجه میشین با این قدمت سابقه بیکار نیستم تاپیک سرکاری بزنم عزیز دل

امروز شارژ گوشیم تموم شده بود گوشی اون پسره رو گرفتم که به مادرم زنگ بزنم (همونی که گفتم نامزد داره ...

خب  قرار نیس به تو که نگا کنه که...به پاهات نگا میکنه فکر میکنی داره زمینو نگا میکنه و سربه زیره

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺

اصلا مگه پیام بیاد اکانت طرف معلومه؟😐 

فقط اکانت اونی میافته که پیام داده

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
شما از همون دسته آدمایی هستین که توی اتفاقایی مثل تجاوز هم همیشه قربانی رو مقصر میدونین؟؟! اگه آره ...

چی میگی بابا میگم لابد خوشش اومد سناریو میبافی چرا 

عضو گروه نارنجی🔶وزن شروع:68        وزن هدف:50    وزن فعلی :65/5      تاریخ شروع:3ژانویه 

چطور بین این همه آدم ازکسی که ارتباطتت باهاش از همه کمتره گوشی گرفتی 🙄😑 معمولا آدم از کسی که باهاش احساس راحتی داره گوشی میگیره که کمتر معذب شه

هر چی اسم میزدم نی نی سایت خطا میزد دیگه مجبور شدم اینو بزارم ولی گاهی اوقات جواب بعضی از کاربرای بی ادبه 😉
چون کنار هم نشسته بودیم، دم دستم اون بود🤦🏻‍♀️ حالا دنبال زیر بغل مار میگردین تو این شرایط!! یه نگ ...

عزیزم نگفتم دروغ میگی 

میگم چرا بین اینهمه ادم گوشی اونو که کاری باهاش نداشتی گرفتی عحیب بود برام

اره تاریختو دیدم باور کردم واقعا😊

خوبه حالا دستش رو شد برات

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
عزیزم به اون اکانت پیام اومد، اسم اکانتی که بهش پیام اومده همونی بود که به من پیام داده بود، متوجه ش ...

الان چرا حرفتو عوض کردی؟ 🤣🤣🤣🤣🤣

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
اصلا مگه پیام بیاد اکانت طرف معلومه؟😐  فقط اکانت اونی میافته که پیام داده

نه معلوم میشه

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی