2777
2789
چون کنار هم نشسته بودیم، دم دستم اون بود🤦🏻‍♀️ حالا دنبال زیر بغل مار میگردین تو این شرایط!! یه نگ ...

اسی تو جامعه ی الان هیچ کاری از هیچکس بعید نیست....به هیچکس اعتماد نکن...تو سن این آقا هم ک دیگه هیجانتشون زیاده....بیخیال باش و به کسی از دوستات‌چیزی نگو

خب  قرار نیس به تو که نگا کنه که...به پاهات نگا میکنه فکر میکنی داره زمینو نگا میکنه و سربه زیر ...

😅😅😅🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

حقیقتا دیگه باید از پسرای سر به زیر بیشتر بترسیم با این اوصاف🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور بین این همه آدم ازکسی که ارتباطتت باهاش از همه کمتره گوشی گرفتی 🙄😑 معمولا آدم از کسی که باهاش ...

منم چندبار تو خیابون ش نداشتم از مردم گوشی گرفتم زنگ زدم وقتی ادم مجبوره میگیره

عه چه باحال😕
چون کنار هم نشسته بودیم، دم دستم اون بود🤦🏻‍♀️ حالا دنبال زیر بغل مار میگردین تو این شرایط!! یه نگ ...

اسی مطمئنی اکانت خودشه؟؟

شاید همونی که برا شما فرستاده بود برا این پسره هم فرستاده  برا همین آیدیشو دیدی

در س‍‌ک‍‌وت م‍‌ا ف‍‌ری‍‌ادهاست........      زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔          https://uupload.ir/view/unknown_-_mikham_chandroozi_-_320_3pwn.mp3/                                                                                                                                             اگه گفتی دوستت دارم چند حرفه ؟دیدی اشتباه کردی  دوستت دارم حرف نیست یه زندگیه!  اما زندگی دو حرف بیشتر نیست : تو❤

نه معلوم میشه

خودم اینستا دارم تاحالا دقت نکرده بودم😂😂😂😂😂 

من از اسی و همکلاسیش عجیب ترم🤣🤣

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خودم اینستا دارم تاحالا دقت نکرده بودم😂😂😂😂😂  من از اسی و همکلاسیش عجیب ترم🤣🤣

😄😄😄

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
دیگه نیاز به بقیه نقاط بدن نیست همون میماله به پا و تمام

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

در س‍‌ک‍‌وت م‍‌ا ف‍‌ری‍‌ادهاست........      زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔          https://uupload.ir/view/unknown_-_mikham_chandroozi_-_320_3pwn.mp3/                                                                                                                                             اگه گفتی دوستت دارم چند حرفه ؟دیدی اشتباه کردی  دوستت دارم حرف نیست یه زندگیه!  اما زندگی دو حرف بیشتر نیست : تو❤

استارتر جان این اتفاق ایران افتاده یا خارج از کشور؟ شمارو یادمه که گفتید ایران درس نمیخونید و دانشجوی خارج از کشورید

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸
چی بگو؟!! مث فیلمای معمایی جالب شده این تاپیک

ما ردستا زندگی میکنیم خونه کناری ما خالیه صاحبش هروقت پیاد روستا همونجایه دیروز فهمیدم یک خانم متاهل بادوتا بچه با یک پسر مجرد اونجاین دوتا از مردای همسایه فهمیده بوده داشتن کشیک میکشیدن ءزشون خواهش کردم برن وابروی اونا رو نبرن اونا هم قبول کردن ورفتن تا کوچه خلوت بشه از دیروز انگاری درد زایمان منو میگیره

چرا متم باورم نمیشه😨😨

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده