2777
2789
استارتر حالا یکم ریلکس باش گفتیم چی شددده😂

آخه اصلا بهش نمیومد

یعنی به همه ی بچه ها شک کرده بودم الا اون!!!!

اصلا تنها کسی که به ذهنم نمیرسید اون بود😰

خیلی دنیای کثیفی شده، آدم به هیشکی نمیتونه اعتماد کنه واقعا

امروز شارژ گوشیم تموم شده بود گوشی اون پسره رو گرفتم که به مادرم زنگ بزنم (همونی که گفتم نامزد داره ...

پاچه هاتو بکش پایین از این به بعد.جوراب بپوش و کفش اسپرت😬

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با شنیدن اینکه گوشی رو از اون پسره ک خیلی مغروره و با هیچکس کاری نداره و ب کسی نگاه نمیکنه گوشی گرفتی ک ب مامانت زنگ بزنی بیشتر یخ کردم😐😐😐😐😐😐

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
ذهنشون مریضه پای زن ببینن تحریک میشن.با ناخن پا؛ انگشت؛ حتی مچ پا ماشالله حالام که تو خیابون همه شل ...

فقط تح ریک؟

ار ،،،که نمیشن؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ینی انقد خنگه ک ب این راحتی گوشیش و داده دستت؟😑🤌

ازش یه دفعه خواستم گوشیشو، تو عمل انجام شده قرار گرفت نتونست نه بگه، شاید اون لحظه به فکرش نمیرسیده یهو پیام بیاد بهش از اون اکانت

امروز شارژ گوشیم تموم شده بود گوشی اون پسره رو گرفتم که به مادرم زنگ بزنم (همونی که گفتم نامزد داره ...

اینهمه ادم چرا گوشی اونو گرفتی حالا؟

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

وسط اون جمع ۲۳ نفره که باهم صمیمی هستید ، شما از کسی گوشی میگیری که هیچ کاری هیچوقت باهم نداشتید؟

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸
من با شنیدن اینکه گوشی رو از اون پسره ک خیلی مغروره و با هیچکس کاری نداره و ب کسی نگاه نمیکنه گوشی گ ...

دقیقن

ینی کس دیگ ای نبود گوشی بگیره

دختری یا اصن شخص دیگ ای

قشنگ باید بری سراغ همچین آدمی با چنین ویژگی هایی

بعد اون نترسیده اتفاقی ببینه

چون چیز عادی نبوده حرف مثبت ۱۸ زده

خیلی شوته طرف پس

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡
من با شنیدن اینکه گوشی رو از اون پسره ک خیلی مغروره و با هیچکس کاری نداره و ب کسی نگاه نمیکنه گوشی گ ...

دقیقا👌 

مثلا بین ۲۳ نفر دختر و پسر صاف گوشی اون پسرو بگیری🥴

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ازش یه دفعه خواستم گوشیشو، تو عمل انجام شده قرار گرفت نتونست نه بگه، شاید اون لحظه به فکرش نمیرسیده ...

طرف نامزد‌داره 

قطع به یقین اکانت فیکش رو اگه داشته باشه لاگ اوت میشه نمیزاره همینجوری بمونه 

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
وسط اون جمع ۲۳ نفره که باهم صمیمی هستید ، شما از کسی گوشی میگیری که هیچ کاری هیچوقت باهم نداشتید؟

وقتی خدا میخواد کسی رو رسوا کنه

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
اینهمه ادم چرا گوشی اونو گرفتی حالا؟

همینو بگووو

در س‍‌ک‍‌وت م‍‌ا ف‍‌ری‍‌ادهاست........      زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔          https://uupload.ir/view/unknown_-_mikham_chandroozi_-_320_3pwn.mp3/                                                                                                                                             اگه گفتی دوستت دارم چند حرفه ؟دیدی اشتباه کردی  دوستت دارم حرف نیست یه زندگیه!  اما زندگی دو حرف بیشتر نیست : تو❤