2777
2789

لطفا برای وقت خودتون و دیگران ارزش قائل باشید و از قبل تایپ کنید

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فهمیدی جنه؟؟؟ دیگه ،هیچی ترس انقد نداره

سمیرا بوده رفته تو یه دانشگاه دیگه شکل یه پسر دراومده😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
به منم بگید منم نمیدونم    

با پا تح*ریک و فلان میشن😶‍🌫️

تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام میده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد🫶🏻 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..
فوت : هوایی که با شدت از دهان خارج میکنم تا شمع را خاموش کنیم⁦🚶🏻‍♀️⁩⁦🚶🏻‍♀️⁩😂😂🤣🤣🤣

مرض🤣🤣🤣

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
فوت : هوایی که با شدت از دهان خارج میکنم تا شمع را خاموش کنیم⁦🚶🏻‍♀️⁩⁦🚶🏻‍♀️⁩😂😂🤣🤣🤣

وچای راسردکنیم

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

امروز شارژ گوشیم تموم شده بود گوشی اون پسره رو گرفتم که به مادرم زنگ بزنم (همونی که گفتم نامزد داره و عصبی و متشخصه خیر سرش)

یهو دیدم یه پیام از اینستا براش اومد یه لحظه اتفاقی چشمم خورد به آیدیش...

یهو ریختم... خودش بود بچه ها😰😰

اکانت مال اون بود...

باورم نمیشه، دستام هنوز که هنوزه داره میلرزه

اصلااااااااااا بهش نمیومد همچین آدمی باشه...

حتی نگامم نمیکنه تو کلاس!

حتی حرف غیر درسی هم باهم نمیزنیم هیچوقت!

اون وقت اون یه همچین نگاه کثیفی تو ذهنش نسبت به من داشته این همه مدت...

باورم نمیشه😨 فشارم افتاده

استارت جان هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست اینو از من که چندین تجربه دارم به گوش بگیر و زیاد تعجب نکن از آدمای الان 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
بچه ها فوت فتیش یعنی چی؟

یعنی با پا تحریک میشن

کلا پا دوست دارن😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️