2777
2789
عنوان

وزن جنین درهفته ۳۳بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 2373 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا جواب بدید که هم به من کمک کنید و هم بقیه از تجریبیاتمون استفاده کنن

سلام عزیز ببخشیدسوالم ب تاپیک مربوط نیس ولی تاپیکای قبلتون ک خوندم منم مث شما۱دخترسالم دارم بچه دومم مریض شدآزمایش ژنتیک ک دادیم ژنتیکی بودمنوهمسرمم ناقل هستیم ب ماگفتن توبارداری آمنیوسنتزبدین قابل تشخیصه ولی من میترسم آیا شماانجام دادین ؟؟؟؟

بماگف۷۵درصدسالمه۲۵درصدبیماره ک اون۲۵درصدتو آمنیوقابل تشخیصه...ولی تونی نی سایت بعضیاگفته بودن کسایی ک هردوناقل باشن نمیتونن بچه سالم داشته باشن خیییلی نگران شدم😔😔

سلام عزیز ببخشیدسوالم ب تاپیک مربوط نیس ولی تاپیکای قبلتون ک خوندم منم مث شما۱دخترسالم دارم بچه دومم ...

سلام عزیزم .من سی وی اس انجام دادم و ( نمونه برداری از جفت) که بعدازیکماه جوابش اومد و سالم بود

بماگف۷۵درصدسالمه۲۵درصدبیماره ک اون۲۵درصدتو آمنیوقابل تشخیصه...ولی تونی نی سایت بعضیاگفته بودن کسایی ...

اگر ژن بیمارتون با ازمایش هول اگزوم مشخص شده باشه توی بارداری همون ژن جنین رو بررسی میکنن و بهتون میگن بچتون سالمه یا بیمار یاحتی ناقل .خیلی هم دقیقه

اگر ژن بیمارتون با ازمایش هول اگزوم مشخص شده باشه توی بارداری همون ژن جنین رو بررسی میکنن و بهتون می ...

مال بچم ک فوت شد هول اگزوم بود ولی مال ما نمیدونم نپرسیدم ولی نوشته بود آزمایش جهش ژنتیکی