2777
2789
عشقوووولمی کع😍😍😍 انشاللهههه مرسی از دعای خیر و محبت و مهربونیت انشالله ک دلت همیشه شاد باشهههه ...

قربونت برم من خوش انرژی .... 💜💜💜💜

خدا بهترین ها رو سر راهت قرار بده💚💚💚💚

کلی حال خوب میفرستم سمتت💕💕💕 الهی هیچوقت غم نیاد تو دلت مهربون ترین❤❤❤❤عاقبتت بخیر خوش قلب جان❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم همینطور بودی؟! 

اره من داشتم میمردم .زنداییم هم تعریف میکرد همین بوده

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
قربونت برم عزیزم ایشالا شما هم خوشبخت شید❤️

عروس خانوم خوشبخت باشی اگه تونستی و یادت بود برای من سر سفره ی عقدت دعا کن لیلام.

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷

من شب قبل حس پشیمونی داشتم  تو محضر چشمای گریون پدر و مادرم  بیشتر حس پشیمونی بهم القا می کرد 

اما وقتی عقد شد و برگشتم خونه پر از حس سبکی و حس خوب بودم 

اگه قبلش تحقیقت رو کردی ، باهاش صحبت کافی داشتی   عیب نداره این حس طبیعی 

الهم عجل الولیک الفرج