2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن باباااااا الان همه اینی ک میبینی ورمه من انقدر گریه میکردم بعد ده روز انقدر خوب شدددد اول خیلی ...

ممنون عزیزم دو شبه نخوابیدم از ناراحتی اینقدر به خودم فحش دادم 

ممنون عزیزم دو شبه نخوابیدم از ناراحتی اینقدر به خودم فحش دادم 

اصلا نگران نباش من شبیه اردک شده بودم،انقدر حالم بد بود،مثل شما بودم...

کاملا طبیعیه و دوسومش ورمه

خواهش گلم

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
 فرمش رو نگاه کن انشالله ک این لب اوکی میشه کاری به ورمش ندارم ورم ک هیچی ولی فرم لب بالایی چیم ...

بخاطر ورم این شکلی شده،منم لب بالام یجوری بود ک شبیه اردک شده بودم...

تزریق ژل تو لب بالا همیشه بیشتره

غیر قرینگی ک الان میبینی هم بخاطر ورمه

کلا تا ده روز شکل واقعی لب مشخص نیست

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

دقیق مث لبای همسایمون شده.    بعد سه هفته اونقد تغییر کرده قشنگ شد.   اولشه اینجوریع.  ب مرور خوشگل میشع

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌