سات مدیر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 835 عنوان ژل لب زدم پشیمونم شوهرم خیلی دعوا کرد بیاین عکس بزارم | مشاهده متن کامل بحث + 8113 بازدید | 102 پست دو روزه ژل زدم خیلی خیلی خیلی زشت شدم دوشب نخوابیدم از بس ناراحتم 1401/11/18 | 08:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسل_بانو69 عضویت: 1393/11/28 تعداد پست: 35327 اوووه به نظر ورمه آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲 دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
پرستو۲۰۶۱ عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 3966 خوبه که بد نشدی،،،آرایش کن تا قشنگتر نشون بده،،،مبارررررک باشه
طنازیم عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 7563 اولش اینجوریه بعدش قشنگ میشه به شوهرتم بگو میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
aleria عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 9878 بذار کبودیش بره خوب میشهعکس قبلتم میذاری ببینم چقدر تغییر میکنه 💕🧚♀️
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11641 واقعا اصلا غیر طبیعی دوست ندارم یک و نیم سی سی زد میره اصلا بعد چن وقت مشخص نمیشه ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
ملانیا۹۳ عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 2966 اولش اینطوریه.انگار ورم داره.بعد ی هفته درست میشه .براز همه اینطوره
mrs_anahiiid عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5547 کجا زدی؟برو تاپیک منو بخون چ استرسی داشتمبعد ده روز عالی شد لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
mah222 عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 1242 واقعا اصلا غیر طبیعی دوست ندارم یک و نیم سی سی زد ژل نزده گند زده هیچ خیانت و دروغی در کار نبوده تو واقعیت رو نمیدونی و اینکه چه کسی معرفی کرده و گفته اینجا هستی تا من بیام صحبت کنم!!!
سات مدیر استارتر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 835 نگران نباش کللللش ورمه این واقعا مطمعنی ببین من کلا پوستم حساسه زود کبود می سه و ورم می کنه به نظرت لبم غیر طبیعی نمی سه بعد ورم بخوابه
mrs_anahiiid عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5547 واقعا مطمعنی ببین من کلا پوستم حساسه زود کبود می سه و ورم می کنه به نظرت لبم غیر طبیعی نمی سه بعد ور ... ن بابااااااالان همه اینی ک میبینی ورمهمن انقدر گریه میکردمبعد ده روز انقدر خوب شدددداول خیلیییی ورم داشت لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان