2777
2789
عنوان

باردارها یا کسانی که زایمان کردن

357 بازدید | 43 پست

بچه‌ها خواهش می‌کنم اگر کسی باردار هست الان یا قبلا که باردار بوده حرکت ‌های جنینش به حدی زیاد بوده که هر دو ثانیه تکون می‌خورده به من بگه

چقدر دوستت دارم‌ خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گاهی یک ساعت هم بوده تکون نخوره

پس چرا برای من این‌جوریه😔به دکترم هم گفتم به دوتا ماما گفتم بیمارستان رفتم همه‌اشون می‌گن مشکلی نیست ولی این دیگه خیلی غیر طبیعی هست.جنین من شاید پنج دقیقه حرکت نداره دوباره دایم حرکت می‌کنه

چقدر دوستت دارم‌ خدا

گاهی زیاد گاهی کم بعضی شبا انقد تکون میخورد که از خواب میپریدم😍😂

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍
همینه دیگه گاهی تکون ها انقدر زیاده میگی خدایا چی شده گاهی تو یک روز به زور باید بپا وایسی تا یه ت ...

برای من هفته‌های قبل شده بود حرکتش کم باشه ولی الان یه هفته ده روزی هست دایمه😔

چقدر دوستت دارم‌ خدا
پس چرا برای من این‌جوریه😔به دکترم هم گفتم به دوتا ماما گفتم بیمارستان رفتم همه‌اشون می‌گن مشکلی نیس ...

من الان که هفته ۳۴ تمومه خیلی حرکاتش زیاد شده، وقتی دکتر گفته مشکلی نیست پس ذهنتو مشغول نکن

پس چرا برای من این‌جوریه😔به دکترم هم گفتم به دوتا ماما گفتم بیمارستان رفتم همه‌اشون می‌گن مشکلی نیس ...

میگن۷۵دیقه میخوابه وبیدار میشه تکون میخوره، نگران نباش گلم حساس شدی لابدا، چند وقتشه بچه؟ 

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁