2777
2789

زن عموم همیشه همیییییشه احوالت رو می‌پرسه، بعد تو هنوز هیچی نگفتی. حتی حال خودتم نگفتی. اون میگه قربون شما مرسی. منم خوبم.

آدم اچمز میشه.

سر سفره میگه دست شما درد نکنه، خیلی خوشمزه شده، زحمتتون شد (خودش میزبانه😐😐🙄)

عید که میشه هنوز تبریک نگفتی، اون میگه ممنونم سال نو شما هم مبارک.

خلاصه تو تعارف کردن افتضاحه. بیست ساله درست نشده.

ولی عزییییزم. اخیرا متوجه شدیم سرطان گرفته ‌‌ میگن میمیره 😢 دعاش کنید.

وقتی ببینم مغزت تعطیله، با نظرت موافقت میکنم و برات آرزوی موفقیت میکنم 😂 حوصله بحث با آدم های کم عقل رو ندارم
چند وقت پیش یه فیلم عروسی گداشتم خونه مانان بزرگم عروسی دایی بززگم منه جو گیررم از تو اشپزخونه اومدم ...

یه بار سر بحث‌ نیمه مادر شوهر رسیدم داشت تعریف میکرد یکی ریشاشو بلند میذاشت داخلش مهره میکرد من خندیدم گفتم عین سرخ پوستا 

اخرش فهمیدم دایی مرحوم شوهرم رو میگفت😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال ۹۷ تو کلینیک دندون پزشکی کار میکردم تایم استراحت بود با همکارا داشتیم صحبت میکردیم همکارم گفت فلانی مداد لبات چرا اینقدر بزرگن گفتم آخه کلفت دوست دارم نگو دکترمون که آقا بود اومده پشت سرمون داره گوش میده چشماش گرد شد یه تیکه انداخت بعد که رفت همه ترکیدیم از خنده اخرشم گفت بگو فلانی بیاد اوتاقم😂

یه بار سر بحث‌ نیمه مادر شوهر رسیدم داشت تعریف میکرد یکی ریشاشو بلند میذاشت داخلش مهره میکرد من خندی ...

😂😂😂چه اسفناک

اگر 1-سواد پزشکی۲-سواد سیاسی ومهمتر از همه3- شعور اجتماعی نداری با من بحث نکن!  
واییی خیلی بده واسه من پیش اومده😂😂 به من گفتن لباسش رو اجاره کرده میخواد پسش بده😂🤦🏻‍♀️

خیلی خیلی بده 

خیلی ضایع شدم یکی نبود بگه دختر حواس ات کجاست 

دردم این خواهرام کور بودن بهم بگن ایش

دوستم زرنگه استادا رو راضی میکنه ک جزوه بدن و امتحان نگیرن و اینا  بهش گفتم خداروشکر هستی استا ...

خب اشتباه که نگفتی واقعیت رو هم که بروی خیلیا بیاری ناراحت میشن پس برات مهم نباشه

خب اشتباه که نگفتی واقعیت رو هم که بروی خیلیا بیاری ناراحت میشن پس برات مهم نباشه

ن طفلکی خ دختر خوبیه اگ اینکار نمی‌کرد مجبور بودیم یعالمه کتاب ۵۰۰صفحه ای رو بخونیم بجاش ی جزوه ۳۰صفحه ای خوندیم نمیدونم چرا اینجوری گفتم بعدش یعالمه ازش عذرخواهی کردم 🤦‍♀️