2777
2789
وای هرکدوم از پست ها رو میبینم یاد سوتیم میوفتم 🤐🤐 من شوهر خالم با این وضعیتی ک گفتی در رو باز کر ...

واییییییییییییی خیلی بده😂

میدونی چرا وقتی دستت با کاغد میبره دردش بیشتر از اینه که با چاقو ببره؟ چون از چاقو انتظار بریده شدن داری ولی از کاغذ نه!💔دقیقا حکایت بعضی از ادماست...سوالی راجب رشتم دارید در خدمتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حتی بخوام خودم رو بگیرم هم سوتی میدم🤣🤣🤣

😅😅😅نه من تا حدی موفق بودم اما تف تو گذشته 😂😂😂😂 فقط خودمو اینجوری قانع میکنم که ۱۰۰ سال دیگه نه من هستم نه اونایی که پیششون سوتی دادم 😂

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌

خونه ی برادرشوهرم داشتیم فوتبال دستی بازی میکردیم منوشوهرم یه تیم بودیم برادرشوهروجاریمم یه تیم.شوهرم بهم گفت ببین وقتی من میخوام بزنم توپاهاتوبگیربالا.مافقط اشک میریختیم ازخنده

رفته بودیم بازاربرادخترم کاپشن بگیریم یه مغازه کوچیک بودمن ازبیرون گفتم اقاکاپشن داریدیه صداگفت طلافروشی هاروبلدی من باصدای بلندبله گفت فلان خیابو ن گفتم اره کدوم کوچه اقاهه باتلفن اومدبیرون تاداره به پشت خطی ادرس میده منم ازاین ورجواب میدم

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم

وایییی ی چیزی گفتم هروقت یادم می‌یفته حالم بد میشه 😢

مامانم به دادشم گفت تو دانشگاه گشنت نمیشه منم گفتم گشنت شد ی دختر شکار کن 😑😑 هیچ وقت نفهمیدم چرا این حرفو زدن😑😂

از هیچی نترس چون ما خدا رو داریم