2777
2789
تو حرف زدن سوتی برام پیش اومده

من یه با زنگ زدم به خیاطی میخواستم بگم ببخشید دوخت شیخی اشتباهی گفتم شیخ دوختی🤣دیگه ازون به بعد دور اون خیاطی سبز نشدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چند روز پیش با نامزدم تو اتاق  داشتیم جدی حرف میزدیم

برادرشوهرم اومد در زد گفت بیام تو 

منم گفتم نه ما هنوز کارمون تموم نشده

بعد اونم ریسه رفت گفت باشه نامزدمم کلی خندید این کجاش خنده داره ؟؟

اگر 1-سواد پزشکی۲-سواد سیاسی ومهمتر از همه3- شعور اجتماعی نداری با من بحث نکن!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی بار رفتیم کپی دربیاریم با دوستم

طرف گف سلام

دوسستم جواب داد گف علیک سلام

پسره گف چطوریین خوبین؟

اینم کف مرسی 

گف تموم شد کارات؟

دوستم گف اره تازه کلاسمون تموم شد اومدیم کپی دربیاریم

پسره دستشو گذاش رو هندزفریش گف ی لحظه گوشی...  

این کاربری از تاریخ1402/6/6 به من واگذار شده و تاپیک های قبلش مال من نیست ( دوست صمیمی صاحب قبلیشم) / من یه همسرِ محصل و پرتلاشم 

چند وقت پیش یه فیلم عروسی گداشتم خونه مانان بزرگم عروسی دایی بززگم منه جو گیررم از تو اشپزخونه اومدم تو حال گفتم وااای این کیه مثل روانیا افتاده وسط یکی نبود جمعش کنه بعد زنداییم گفت داداشمه😕😐😂😂😂اخه من ۱۰ سال پیش داداشش اصلا یادم نبود 

لباسمو بر عکس پوشیدم... اونام فهمیدن دوران عقدو با شوهرم بدون لباس بودم😐

😂😂😂چه باحال

اگر 1-سواد پزشکی۲-سواد سیاسی ومهمتر از همه3- شعور اجتماعی نداری با من بحث نکن!  

اولین بار ک بروکلی خریدم گفتم آقا نمیخوام ساقه اش زیاد باشه گفت خانوم ب نفع شماست،گفتم من فقط سرشو میخورم نمیدونستم پایینشم میشه خورد🙃😑😑 وای یه لحظه فهمیدم چی گفتم بزور جلو خندمو گرفتم اونم منتظر بود تا من برم بزنه زیر خنده🤢 شوهرمم پیشم بود ولی ازبس بچه مثبته اینچیزارو نمیگیره

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش...
چند روز پیش با نامزدم تو اتاق  داشتیم جدی حرف میزدیم برادرشوهرم اومد در زد گفت بیام تو&n ...

به جای اینکه میگفتی کارمون تموم نشده اگه میگفتی حرفمون تموم نشده دیگه قضیه خنده دار نبود😂😂😂

پسر دایی کوچیک جلوی جمع گفتم 

هیع اون نکن تو اون بین از صبح داری هیع میکنی توش خسته شدم دیگ 😂🤐

منظورم این بود ک مداداش نبره ت قفس پرنده داییم 🤐💔

کاربری دست دونفر البته جفتشون خل و دیونه یکی یدونه 😂❤🥺

تو عقد بودیم سوتینمو جا گزاشتم تو اتاق خواب بعد شوهرم گفت مامان گفته عروسو نگا چی مال نگه داره نمیرنه خراب نشه 😑مردم 

به قضاوت کنندگان بگویید : اندکی صبر ؛ حوادث روزگار می‌چرخد .
لباس خریدم اتیکت اش یادم رفت بکنم پوشیدم رفتم جشن و اخر شب دختر عموم گفت فلانی نکنه میخوای لباسو عوض ...

واییی خیلی بده واسه من پیش اومده😂😂 به من گفتن لباسش رو اجاره کرده میخواد پسش بده😂🤦🏻‍♀️

دوستم زرنگه استادا رو راضی میکنه ک جزوه بدن و امتحان نگیرن و اینا 

بهش گفتم خداروشکر هستی استادا رو گول میزنی بی منظور گفتم 🤦‍♀️ناراحت شد ولی گفت باشه عیب نداره