2777
2789
عنوان

بچه ها این کاربر تو سایت. مادران. هست میشناسیدش

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 35 پست
اره چند بار تعلیق شد ولی دوباره اومد 

الگی. الگی. قسم ایه. میخوره. 😒

. 눈에 눈물이 없다고 해서 마음이 울지 않는 것은 아닙니다🤍🔗 ^^ . . صرفا چون چشاش اشکی نیست دلیل نمیشه که قلبش گریه نکنه! 🙂🫀🤡️ 
چند وقت پیش یه گدا رو گرفتن هر روز با هواپیما از اصفهان می‌رفته تهران برای گدایی شب برمی‌گشته! از بس ...

من ب یکی کمک کردم برای هزینه ی بلیطش ولی بعد ک فکر کردم دیدم دروغ میگفت😂

نور بر تاریکی پیروز است💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقت پیش یه گدا رو گرفتن هر روز با هواپیما از اصفهان می‌رفته تهران برای گدایی شب برمی‌گشته! از بس ...

والا من گفتم کاربرا ‌‌‌‌‌‌‌گفتن ما ببچه اش دادیم حتی دروغ هم باشه عیب نداره  عوضش عذاب وجدان نداریم ،،،اخه من میگم این مزه می‌کنه زیر زبونش و دوباره میاد تازه بچه هم تو کار نیست و نیازمند واقعی دستش خالی میمونه و مردم ب هم بی اعتماد 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
من ب یکی کمک کردم برای هزینه ی بلیطش ولی بعد ک فکر کردم دیدم دروغ میگفت😂

واقعا، 

. 눈에 눈물이 없다고 해서 마음이 울지 않는 것은 아닙니다🤍🔗 ^^ . . صرفا چون چشاش اشکی نیست دلیل نمیشه که قلبش گریه نکنه! 🙂🫀🤡️ 
والا من گفتم کاربرا ‌‌‌‌‌‌‌گفتن کمال. بچه اش دادیم حتی دروغ هم باشه عیب نداره  عوضش عذاب وجدان ...

حف

عه جمعم کرده بازم میاد🤔

اوه خیلی وقته هست میاد کاربرا هم براش پول ریختن ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ولی باز میاد ،مزه کرده بهش،فکر کن یه معتاد پشت کاربری باشه و بچه هم اصلا نداره

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
من سریع دام کباب میشه کخصوصا اسم بچه بیاد

خیلی  ساده ی

اوه خیلی وقته هست میاد کاربرا هم براش پول ریختن ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ولی باز میاد ،مزه کرده بهش،فکر ...

خاک تو سرش بی‌شعور از گلوش پایین نیاد🚶‍♀️

نور بر تاریکی پیروز است💪

اونم همینو میدونه ک‌ اسم بچه میاره تا دست بزارع رو نقطه ضعف همه

زهرا جانم.  اینجارو  پر بازدید. کن.