2777
2789
عنوان

بچه ها این کاربر تو سایت. مادران. هست میشناسیدش

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 35 پست
پول کم و زیاد مهم نیست ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ک‌کاربرا می‌گن عیب نداره،،،جو و این فرهنگ ب ...

والا

. 눈에 눈물이 없다고 해서 마음이 울지 않는 것은 아닙니다🤍🔗 ^^ . . صرفا چون چشاش اشکی نیست دلیل نمیشه که قلبش گریه نکنه! 🙂🫀🤡️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی  ساده ی

یعنی پربازدیدا ک بچم تب داره دروغه؟

من درخاست دوستی دادم کمکش کنم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
یعنی پربازدیدا ک بچم تب داره دروغه؟ من درخاست دوستی دادم کمکش کنم

نمیدونم  ــ

زد قفلش  کرد  

. 눈에 눈물이 없다고 해서 마음이 울지 않는 것은 아닙니다🤍🔗 ^^ . . صرفا چون چشاش اشکی نیست دلیل نمیشه که قلبش گریه نکنه! 🙂🫀🤡️ 
نمیدونم  ــ زد قفلش  کرد    

باور کن از ۵صبح بیدارم با این تاپیکو خیلی ناراحتم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
باور کن از ۵صبح بیدارم با این تاپیکو خیلی ناراحتم

میای. دوست شیم.  غصه نخور