2777
2789
عنوان

مهریه ی ۲۰ تا کمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 121 پست
دختر از سر راه نياوردن ك خب مجبور نيستن ازدواج كنه با اختيار خودش ازدواج ميكنه خودت بذار جاي پسر ا ...

با نظر شما موافق نیستم، اکثر قانون ها ب نفع آقایونه، یه مهریه برای خانوماس 

باید حدقل همین حق رو برای خودمون نگه داریم

حتی اگه در توان باشه هزار تا راه در رو داره ،پدر من وکیله 

من موقع بله برونم که میخواستم حق طلاق بگیرم از وکیل پرسیدم گفت اگه حق طلاق بهت بده موقع طلاق گرفتن دیگه مهریه ای بهت تعلق نمیگیره؛درسته؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی حق طلاق داشته باشی موقع طلاق گرفتن دیگه مهریه ای به دختر تعلق نمیگیره

تعلق ميگيره ربطي نداره ك

مهريه موقع عقد تعيين ميشه نه طلاق

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
۵۰ گرم طلا چیه اخه دختر،میشه صد ملیون اندازه پول ۵ تا سکه س😐 اصلا درباره مهریه خودت صحبت نکن به ...

گرمم نه مثغال:<

مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی...                        fall=pv
وقتی حق طلاق داشته باشی موقع طلاق گرفتن دیگه مهریه ای به دختر تعلق نمیگیره

ربطی نداره 

شما اگر وکالت در طلاق داشته باشی اول میری برای مهریه ات اقدام میکنی بعد دریافتش با حق طلاق میری طلاق میگیری البته بازم بستگی داره توی وکالت نامه طلاق نوع طلاق چی قید شده باشه

هرکی رو مهریه کم اصرار داره بدون تو فکر طلاقه میگه یه وقت طلاق بدم چجوری مهریه و بدم بگو یا ۵۰تاسک ...

مهریه اصلا ربطی به طلاق نداره، عندالمطالبه است، یعنی در حین زندگی مشترک خانم میتونه مهریه شو بگیره، به نظرم اون آقا عاقلانه گفته به اندازه ای که میتونه پرداخت کنه گفته مهر بذارن، شاید خانم خواست مهریه شو بگیره ایشون بتونه پرداخت کنه 

اینقد نگین میخواد طلاق بده سریع، همه چی به بحث شناخت دوطرف ربط داره

بابالنگ دراز عزیزم، این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم... 
ربطی نداره  شما اگر وکالت در طلاق داشته باشی اول میری برای مهریه ات اقدام میکنی بعد دریافتش با ...

مثلا چه نوع طلاقی باشه مهریه رو دختر میتونه بگیره علاوه بر اینکه حق طلاق هم داشته باشه؟؟

اسی مهریه خواهرم ۲ هزار  سِکَس شوهرش پولداره هنوزم میترسه دیگ هیچ

مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی...                        fall=pv
اخه گفت گرم مثقال اوکیه😁

مثغال از گرم ‌کمترخ😐

آره اسما مهریه داری ولی موقع طلاق گرفتن نمیدن بهت چون حق طلاق داری

فرقي نداره وقتي هم مهريه داشته باشي چيزي نميدن جز اعصاب خردي ماهي ي تومن ميندازن جلو طرف ميخام ك نندازن يكي مث من ك خودم چند برابرشو در ميارم اگه كسي بره رو اعصابم ميخام ك نه خودش باشه نه پولش

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
مهریه اصلا ربطی به طلاق نداره، عندالمطالبه است، یعنی در حین زندگی مشترک خانم میتونه مهریه شو بگیره، ...

خیلی هم ربط داره مهریه به طلاق

اینایی ک شمامیگی فقط روکاغذ اورده میشه

مثل اینکه ایران زندگی نمیکنی فدات شم

یه سربه دادکاه ها بزن

کدوم خانم رودیدی درحین زندکی بگه مهریه میخام؟اصلاجرعت میکنه؟حرفشو بزنه درجاطلاقش میدن

فقط موقع طلاقه ک بحث مهریه میادوسط

مردی ک کم میندازه مهریه توفکراینه ک اکرروزی خاستم طلاقش بدم بتونم بدم مهرشو

در حین زندگی میتونه بگیره و ….شعارهای توی کتاباس

کاربری سال ۹۸🤍❤️لایکم نکن گل