2777
2789
عنوان

مهریه ی ۲۰ تا کمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2164 بازدید | 121 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر مثقال با ۴ونیم گرم طلا برابری میکنه سرت کلاه گذاشتن😅🤣😂

پرچام😂

مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی...                        fall=pv

وای خیلی کمه خیلییییییی حق طلاق مسکن تحصیل هیچ چیزم به دردت نمیخوره ها با این مهریه 

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف
خیلی هم ربط داره مهریه به طلاق اینایی ک شمامیگی فقط روکاغذ اورده میشه مثل اینکه ایران زندگی نمیکنی ...

من چندنفر رو میشناسم  که حین زندگی دارن ماهانه سکه مهریه شونم میگیرن، 

منم دقیقا دارم همین ایران زندگی میکنم، و با توجه به شناختی که دارم دارم میگم 

بابالنگ دراز عزیزم، این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم... 
مثلا چه نوع طلاقی باشه مهریه رو دختر میتونه بگیره علاوه بر اینکه حق طلاق هم داشته باشه؟؟

باید قید بشه طلاق رجعی نخواهد بود و اینکه برای تعیین تکلیف موارد مالی مثل مهریه و نفقه ‌و اجرت المثل به زن وکالت داده میشه 

در واقع یه وکالت نامه بلاعزل هست که زن میتونه بره دادگاه و با هر شرایطی که خودش می‌خواد طلاق بگیره 

وقتی حق طلاق داشته باشی موقع طلاق گرفتن دیگه مهریه ای به دختر تعلق نمیگیره

میگیره مگه اینکه خودش بخشیده باشه... از نظر قانونی حق طلاق ربطی به مهریه نداره اما عرف اینه که در قبال حق طلاق مهریه رو‌میبخشن.. اینجوری نیست که بگیم هرکی حق طلاقو بگیره مهریه ش می پره

من گفتم ۵۰ خوبه الان چیزی‌بگم میگه حرف عوض کرد به نظرت بگم‌۵۰‌گرمم‌طلا؟‌یا بذارم بابام اینا حرف بزنن ...

توچیزی نگو بذاردرمورداین مسائل بزرگترها حرف بزنن چیزی گفت بگوتصمیم باپدرمه واینکه ادم اگه خوشبخت نباشه مهریه رومیذاره وفرارمیکنه یکم به نامزدت بدبین شدم 

باید قید بشه طلاق رجعی نخواهد بود و اینکه برای تعیین تکلیف موارد مالی مثل مهریه و نفقه ‌و اجرت المثل ...

نه با هر شرایطی که خودش بخواد نیست...باید دلیل داشته باشه تو قوانین شرایطش هست..نابینایی ناتوانی و.. اصلا بدون دلیل زن نمی تونه جدا بشه.. وکالت در طلاق هم حق زن و مرد رو‌ مساوی نکرده