2777
2789
عنوان

مهریه ی ۲۰ تا کمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 121 پست
نگاه دولت خونه یا ملک راحت می‌تونه ازش بگیره ملک بزن با ۱۱۴سکه با چند مثقال طلا الان برادرشوهر من ...

عرف اين نيست ك

حالا اينا حتما داشتن زدن وگرنه كسي با اين قيمت سكه و امار طلاق زير بار اين چيزا نميره

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من بخاطر مهریه نامزدی مو بهم زدم اصلا بنظر من هرکسی که دوستت داشته باشه که مهریه نباید براش مهم باشه ببین واسه من ۳۰۰ تا زدن با خونه و طلا نامزدم هرروز که منو میدید باهام بحث میکرد که مهریه ات زیاده میخواست راضیم کنه که روز عقد خودم به ظاهر داوطلبانه تو محضر مهریه مو ببخشم ولی کور خوند منم انگشتر نشون شو پس فرستادم به خوبی نه دعوایی نه بحثی طلا رو پس فرستادم و بعدشم الان دارم زندگی مو میکنم دیگه کسی نیست هرروز بهم غر بزنه بگه مهریه ات فلانه مهریه ات بمانه

باید عندالمطالبه باشه عزیزم عندالاستطاعه اصلا مهم نیس

خب اون موقع در توان هست وقتي ارث و ميراث باشه

اينو بايد از وكيل بپرسم  

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
عرف اين نيست ك حالا اينا حتما داشتن زدن وگرنه كسي با اين قيمت سكه و امار طلاق زير بار اين چيزا نمير ...

والا بالای پسره کارمنده خونه اجاره ای

ولی هر کی رو‌ میخوای باید واسش زحمت بکشی 

اونا هم دخترشون سرراه نیاوردن گفتن مهر دختر اولمون اینطوری بوده اینم می‌خوایم مثل خواهرش باشه 

معلومه کمه

چند تا جاری هستن مهریه شون 14 تا سکه هست شوهراشونم هر غلطی میخوان میکنن تا که اینا حرف میزنن میگن نمیخوای برو مهریتم میدم

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰

من سال تولدمه

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰
والا بالای پسره کارمنده خونه اجاره ای ولی هر کی رو‌ میخوای باید واسش زحمت بکشی  اونا هم دخترش ...

دختر از سر راه نياوردن ك خب مجبور نيستن ازدواج كنه

با اختيار خودش ازدواج ميكنه

خودت بذار جاي پسر اصلا وقتي ميذارم جاي پسرا قيد ازدواج و مهريه زياد رو ميزنم

ازدواج يك اتفاق دو سر برد هست نه يكي اين وسط داره ضرر ميكنه يكي سود متاسفانه تو ايران اين فكر ميكنن

چون اكثرا دخترا از خودشون چيزي ندارن و منتظرن يكي بياد هزينه هاشون بده اگه ي حق طلاق رو بگيره باهم تو اين مورد برابر باشن ديگه واقعا چونه زدن سر مهريه ب اين زيادي دليل نداره

خوب اعتماد ب نفس دارن  بعضي دخترا

حداقل بگو 114 تا

من ۲۲ سال پیش ازدواج کردم. دویست تا سکه انداختم هرچقدر هم پدر شوهرم گفت زمین و خونه به نامت می زنم خودم قبول نکردم. ولی خدایی با وجود خیلی مشکلات که داشتیم هیچ وقت حرفی از مهریه نزدم.ولی شما کم نزن. برادر شوهرم پارسال فوت کرد خانمش از ارث میخواست مهریه شو دربیاره تازه فهمیدم مهرش یک میلییون تومنه. بیچاره به روز هم که باسه چیزی دستشو نمی گیره. منظور مهریه برای زن یک پشتوانه ست.

دختر از سر راه نياوردن ك خب مجبور نيستن ازدواج كنه با اختيار خودش ازدواج ميكنه خودت بذار جاي پسر ا ...

وقتی حق طلاق داشته باشی موقع طلاق گرفتن دیگه مهریه ای به دختر تعلق نمیگیره