2777
2789
عنوان

مهریه ی ۲۰ تا کمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2164 بازدید | 121 پست

عزیزم مهریه فقط برا زمان طلاق که نیستش اصلا انشالا تا سال ها کنار هم زندگی کنین و مشکلی نباشهاما مهریه پشتوانه یهزن بعد فوت شوهرشه در مقابل خونواده شوهرو حتی بچه های خودش ، خدایی نکرده اگه مرد فوت کنه و خانم شاغل نباشه یاحتی اصلا شاغل باشه و چیزی دستش نباشه اونوقت مهربه میتونه از جهت حداقل خونه و مکان زندگی تامینش کنه خب ، این مقدار خیلی کمه پولی نیس که

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت طلا پیشنهاد بدم‌مثلا ۵۰ گرمم طلا

بستگی به خودت داره 

اگر استقلال مالی داری و ‌‌شاغلی همون ۲۰ تا بنداز ولی حق طلاق و حضانت ‌ و تحصیل و کار و خروج از کشور رو بگیر ولی اگر‌شاغل نیستی زیر ۱۱۰ تا ننداز 

هرکی رو مهریه کم اصرار داره بدون تو فکر طلاقه میگه یه وقت طلاق بدم چجوری مهریه و بدم بگو یا ۵۰تاسک ...

بنظرت ۱۱۴ تا سکه خوبه بدون حق طلاق ؟

منم همچین شرایطی برام پیش اومده میپرسم 

خب اونم‌میگه تو معامله میکنی چیکار کنم ۵۰ تا هم‌کمه؟

ببین پسرا خیلی برا مهریه کلک شدن اصلا تو روش کوتاه نیا

من که نامزدم ادعای عاشقیش گوش فلک رو کر کرده بود قبل از بله برون درمورد مهریه پرسید منم گفتم پدرم بین دختراش فرق نذاشته و همشون ۳۱۴ سکه و ۲۰۰ گرم طلا هستن گفت هوووو چه خبره. اینم رفت به خانوادش گفت که از اول خیلی عدد پایینی بگید که اصلا به ۳۱۴ نرسه. خلاصه اینقد تو جلسه اعصاب پدرم رو خرد کردن که بابام خواست به هم بزنه آخرش به یه غلط کردنی افتادن که نگو

بعدا ازش پرسیدم چرا همچین کردی؟

گفت خواستم خونوادم برام چونه بزنن!!!!😑😑😑

بش بگو شما با پدرم صحبت کن و اگر باش به توافق نرسیدی شاید به هم خورد که بترسه

نامزد يعني كي منظورت دوست هست؟

نامزدي كسي هست ك شما باهاش اين مراحل رو گذروندي و بله رو گفتي

برا مهريه بگو بايد با بابام صحبت كنه

حق اشتغال ك ميگي ميذاره بايد بنويسه چون همين الان ك ميري سركار و عقد جاري بشه ميتونه نذاره بري سركار بي دليل

ب گفتن نيست

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
اره

نگاه دولت خونه یا ملک راحت می‌تونه ازش بگیره

ملک بزن با ۱۱۴سکه با چند مثقال طلا

الان برادرشوهر من واسه پسرش رفت خواستگاری هشتصد سکه زد با ده مثقال طلا و یک خونه 

عرف الان اینه

عزیزم مهریه فقط برا زمان طلاق که نیستش اصلا انشالا تا سال ها کنار هم زندگی کنین و مشکلی نباشهاما مهر ...

برا اين مورد من نميدونم ميشه عند الاستطاعه زد يا برا همينم بايد عند المطالبه باشه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.