2777
2789
عنوان

همسرم خیلی سرد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 4845 بازدید | 117 پست
غرور دیگه چیه تو رابطه ؟😑😑😑مگه دو طرفه نیست ؟ بعد برابری میخوایم ولی تو ذهنمون اینه مرد نیاز داره ...

نه من ذاتا اینطوری نیستم تو شرایط عادی خیلی وقتا شده خودم پیش قدم شدم حتی وقتی همسرم اصلا میلش نبوده ولی الان شرایط متفاوته 

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون فردا میره مسافرت برا یک هفته بنظرت اون نباید بیاد پیشم....موقع فیلم دیدن بهش گفتم داری میری امشب ...

عزیزم همین الان‌برو‌بیدارش کن ، والا کار خیرو‌ میگن نباید عقب انداخت😁🤭

اون فردا میره مسافرت برا یک هفته بنظرت اون نباید بیاد پیشم....موقع فیلم دیدن بهش گفتم داری میری امشب ...

پاشو همین الان برو پای تلویزیون بغلش کن یکم بگو دلم برات تنگ میشه دوس دارم امشب یکم بغلت کنم جبران اون یک هفته ای که نیسی 

بنظرم شبی رو ولش کن فردا پاشو باسروضع جدید ویکم س ک س ی باش ببین عکس العملی چیزی داره یانه

فردا میره مادرشو ببره تهران دکتر تا یک هفته نیستش

پاشو همین الان برو پای تلویزیون بغلش کن یکم بگو دلم برات تنگ میشه دوس دارم امشب یکم بغلت کنم جبران ا ...

نمیتونم واقعا اینکارو کنم چون از دستش حرصیم بجا بغل دلم میخام برم با لگد بزنم همونجاش ک قشنگ ناکار بشه بی ذوقو

نه من ذاتا اینطوری نیستم تو شرایط عادی خیلی وقتا شده خودم پیش قدم شدم حتی وقتی همسرم اصلا میلش نبوده ...

چون خودت تو این شرایطی واسه همین این حسو داری یه بار برو اگه دیگه بعد اون نیومد باز شما دیگه نرو چون فاصله اوفتاده بنظرم حرف زدن حتی درموردش هم کار ساز نباشه بابا پاشو یه تکونی بخور عملی انجام بده اگر بعدا نیومد یه فکری بکن 

نمیتونم واقعا اینکارو کنم چون از دستش حرصیم بجا بغل دلم میخام برم با لگد بزنم همونجاش ک قشنگ ناکار ب ...

خوب‌ برو یه حرکتی‌بزن بخدا دنیا دوروزه برو بهش بگو عزیزم من بهت نیاز‌دارم دوس‌ندارم زندگیمون سرد شه بینمون فاصله بیفته، راستی‌شما و همسرتون جند سالتونه

عزیزم شوهرت گرفتاری مالی چیزی نداره یا از کارش تازگی ها مشکل نداره؟؟ گاهی مردا وقتی بیرون خونه مشکل ...

نه همه چی اوکیه ...منم ناراحتم نمیتونم

خوب‌ برو یه حرکتی‌بزن بخدا دنیا دوروزه برو بهش بگو عزیزم من بهت نیاز‌دارم دوس‌ندارم زندگیمون سرد شه ...

من ۲۸همسرم ۳۲

چون خودت تو این شرایطی واسه همین این حسو داری یه بار برو اگه دیگه بعد اون نیومد باز شما دیگه نرو چون ...

نه مطمعنم اگ برم که ردم نمیکنه ولی خوب اینجوری به دلم نیست حس میکنم تحمیل کردم خودمو