2777
2789
عنوان

همسرم خیلی سرد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 4846 بازدید | 117 پست

عزیزم شوهرت گرفتاری مالی چیزی نداره یا از کارش تازگی ها مشکل نداره؟؟

گاهی مردا وقتی بیرون خونه مشکل و فکر مشغولی داشته باشن حس و حال رابطه رو ندارن 

برسی کن اگه این مسئله نیست شاید بخاطر اینکه اومده سمت شما و شما بهش رو ندادی سرد شده درضمن پیش قدم شدن تو رابطه هیچ ایرادی نداره 

شوهر منم خیلی کاراش پراسترس و تنش هست شبا زود میخوابه ما بچه کوچک داریم که تا دیروقت بیداره اما من خودم بارها شده بعد خوابیدن دخترم همسرم رو ازخواب بیدار کردم 

چه ایرادی داره تازه خوشحال هم شده و گفته غافلگیری قشنگی بود ببخشید اگه بی ادبانه گفتم اما خواستم بگم خودت پیش قدم شو هیچ ایرادی نداره

تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...😇😇😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند وقت پیش شوهرن اینجوری شد 11ماهه زایمان کردم و حدود دوماه شوهرم بی میل بود یک دلیل پزشکیش ای ...

Asچیه

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
تو شرایط عادی خودم می رفتم گاهی ولی بعد این مدت واقعا دوست دارم اون پیش قدم بشه بااینکه بارهاهم اعتر ...

ببخشید تروخدا یه سوال بی ربط میپرسم رفلاکس پسرت چطکر خوب شد؟دختر منم الان رفلاکس داره ۳ ماهشه بیچاره ام کرده ب هیچ کاریم نمیرسم

تو هم بی محلی کن  والا مردی که درک نداره زنش زایمان کرده و شرایطشو نداره همون باید بی محل بشه

این چه راه حلی هست آخرش میشه طلاق درسته شوهرش کاردرستی نمیکنه اما ایشون اگرشوهروزندگیشومیخوادکه بایدخودش پیش قدم باشه برا تغییرشرایط

چند بار خب غرور تو بذار کنار برو بغلش اگر دوسش داری و بش سرد نشدی نذار بره سمت کسی 🥲🥲

اون فردا میره مسافرت برا یک هفته بنظرت اون نباید بیاد پیشم....موقع فیلم دیدن بهش گفتم داری میری امشب باید همو راضی کنیم اومدی برگشتی من مردم ...گفت نه من دارم میرم شاید من مردم

گفتم چه فرقی میکنه بلاخره باید تا زنده ایم قدر همو بدونیم بعد نگیم کاش یه بار دیگه میشد بغلش کنم 

گفت هیچی نمیشه😐😐😐

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

عزیزم یه چیزی بگم خواهرانه اینجا یاتقصیرتومیندازن یاشوهرت که هردو زندگی خراب کن هست بهتره بایه آدم مطمئن باتجربه یایک مشاورصحبت کنی اینجاکارتوبه طلاق می کشونن درکت میکنم گلم اما اینجا جای کمک خواستن نیست