2777
2789
عنوان

همسرم خیلی سرد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 4846 بازدید | 117 پست
نه وقتی بیداره میگم بغلش کن بغل سک سی نع بغلی که بفهمه دلتنگشی آروم دستات دورش حلقه کن و سعی کن ...

بیداریم از اینکارا میکنیم ولی سعی نمیکنه به رابطه بکشونش

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
امتحان نکردم...ولی اون تو حال خوابید دوست ندارم برم پیشش ...چون میگم واقعا بعد یک و نیم ماه یعنی نیا ...

برو عزیزم چون باردار بودیو زایمانو این چیزا یکم سرد شده طبیعیه فک کنم، ولی برو خودتو تو بغلش‌ جا‌کن بوسش‌کن خودش‌میاپ‌سمتت‌مطمن باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتاتون حق داشتین به نظرم ولی چه اشکالی داره پیشقدم بشین شما یه شب خاصو برنامه ریزی کنین که خسته نباشع قبلش دیگه یه بارشو که شروع کنین دوباره دلش میخواد

مردا یه مدت طولانی ک رابطه نداشته باشن کلا سرد میشن اما دوباره یادشون میفته

درضمن اهل خیانت هم نیست گوشیش هم همیشه بازه و دست خودم هیچ چیز مخفی هم نداره

من چند وقت پیش شوهرن اینجوری شد

11ماهه زایمان کردم و حدود دوماه شوهرم بی میل بود

یک دلیل پزشکیش این بود که چند شب پیش فهمیدم مبتلا به asشده ولی چند هفته پیش بهتر شد اونم به این دلیل که لباس تو خونه جدید خریدم و یکم به خودم رسیدم. 

احتمالا یا از سر دوست داشتنه که اذیت نشی 

یا تو فازه 

یا مریضه

حس و حالت هم کامل درک میکنم

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد

من چی بگم!

دو ماه قبل زایمان و حدودا ۳ماه بعدش هیجی بینمون نبود. بدتررررر از همه اینکه دیگه بعد زایمان دستم بهم نزد حتی رفت کلا اتاق دیگه ای خوابید. خدا میدونه چی کشیدم از بی محبتی...

اگه بد رفتاری و صحبت درباره اش نبود نمیدونم کی میومد سمتم!!

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

چرا اتفاقا رابطمون خیلی خوب بود ولی تو بارداری خودش بس که نگران بچه بود از رابطه دوری میکرد میگفت تح ...

اشتباه کردید اتفاقا تو بارداری رابطه مشکلی نداره . ببینید فقط بچه نیست که لذت بردن هم مهمه. باید یکم رول پلی کنی نمی دونم فانتزی بازی کن دیگه. لباس خاص بپوش شمع اینا روشن کن یه عطر بزن به خونه بپر رو شوهرت 😁

گناه کرده...وقتی شوهرش میخادبایدراضیش کنه ازهرکاری واجبتره

خب عزیزم نتونسته بعداززایمان حال روحیش خوب نبوده بچش مشکل داشته توهرشرایطی نمیشه مردهاهم بایدهمراه باشن درک کنن اتفاقامحبت وهمراهی مرد زودترحال زن روخوب میکنه

غرورم چی پس

گاهی باید یکم غرور رو گذاشت کنار

بعد هم مساقیم نگو 

تو خوشگل کن بخواب

لباس قشنگ 

آرایش

لباس خواب

روتو اونور کن بخواب

یا با لباس خواب بگرد تو خونه و اصلا هیچی نگو ببین برانگیخته میشه یا نه

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد

بس واقغا نمیخاد منم بع یکی سرد جنسی شدم با اینکه خیلی دوسش دارم باهم نبودیم کلا سه بار دیدمش بکار ت م  رفت باهاش ولی اصلا میل نذارم بش بل اینکه یک ساله کات کردیم  باعث شده ویروس بگیرم ولی هرروز بش فکر میکنم با اینکه نمبیینمش آخرین باری که دیدمش پارسال اینکار کردم میخاس رابطه بگیره با اینکه ازم خیلی سرد شده بوپ منم سرد شده بودم و وسط رابطه گذاشتم رفتم از عصبانیت ترکید

برو بغلش حرکات تح.  کندده با دستات با بدنش بکن. بیدار میشه و ... منکه همسرم قهرم باشه نه نمیگه حتی پستم زد باز عقب نکش من الان حدود دوهفته اس ردش میکنم چون واقعا قلبمو شکوند و  گوشیشو هی مخفی میکنه ازم و انگار از چشمم اوفتاده شما ک باهم خوبین واقعا کوتاهی نکن بابا تو زنی 

برو عزیزم چون باردار بودیو زایمانو این چیزا یکم سرد شده طبیعیه فک کنم، ولی برو خودتو تو بغلش‌ جا‌کن ...

نمیدونم خیلی بغضم گرفته بزور جلو اشکامو‌گرفتم ازش ناراحتم اصلا دلم نمی کشه حتی برم سمتش اینقد که بی تفاوت شده فردا یه مسافرت یک هفته ای برای دکتر بردن مادرش باید بره ولی اصلا نخاست شب قبلش بیاد کنار من بخوابه بعد من چطور برم بغلش کنم

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️