2777
2789
عنوان

همسرم خیلی سرد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 4844 بازدید | 117 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری.اونم نباید جا بزنه باید درک کنه

دقیقا...حتی کم کم داره ازش بدم میاد امشب هم پای تی وی خوابش برد صداش نکردم بیاد سرجاش چون اگ میخواست می اومد سرجاش بخوابه

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
اخه حس میکنم نکنه از چشمش افتادم نکنه براش دوست داشتنی نیستم بااین افکارم هم دلم نمیاد برم سمتش چون ...

ن عزیزم هیچوقت از چشمش نیفتادی این افکار‌منفیو از خودت دور کن مگ‌نمیگی روزا باهم‌خوبیم نمیگی فیلم‌میبینیم‌ بیرون میریم پس از چشمش نیفتادی اگ افتاده بودی ک باهات خوب نبود ب دلت ب فکرت این چیزارو راه نده

الان برو بغلش کن نزدیک اش شو فایده نداره ؟؟بغلت نمیکنه تحریک نمبشه ؟؟

امتحان نکردم...ولی اون تو حال خوابید دوست ندارم برم پیشش ...چون میگم واقعا بعد یک و نیم ماه یعنی نیازی پیدا نکرده

اونم مردی که همیشه هات بوده 

امتحان نکردم...ولی اون تو حال خوابید دوست ندارم برم پیشش ...چون میگم واقعا بعد یک و نیم ماه یعنی نیا ...

نه وقتی بیداره میگم بغلش کن بغل سک سی نع بغلی که بفهمه دلتنگشی آروم دستات دورش حلقه کن و سعی کن بوسش کنی 

عزیزم واقعا درک نمی کنم. شما از رابطه لذت نمی بری؟  والا من امان همسر بریدم 😁  میز و صن ...

چرا اتفاقا رابطمون خیلی خوب بود ولی تو بارداری خودش بس که نگران بچه بود از رابطه دوری میکرد میگفت تحمل میکنم بعدزایمان هم ک نکرانیش برطرف شد من توانایی جسمی و روحی نداشتم الان ک مشکلی نیست چرا اینقد دوره ازم؟؟؟

همش میگم شاید دیگه براش دوست داشتنی نیستم