2777
2789
عنوان

همسرم خیلی سرد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 4844 بازدید | 117 پست
خب خودت پیش قدم شو  لباس خاص بپوش برو سمتش

تو شرایط عادی خودم می رفتم گاهی ولی بعد این مدت واقعا دوست دارم اون پیش قدم بشه بااینکه بارهاهم اعتراض کردم و گفتم از این وضع راضی نیستم دیگه نمیتونم خودمم ک پیش قدم بشم 

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت زدی تو ذوقش..گناه کردی..حق دار سردشه

گناه کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟😳😳😳چرا هر چیزو به گناه ربط میدید مگه برده بوده.آدمه نتونسته...رباط که نیس ....به جای اینکه کمکش کنی یه عذاب وجدانم بهش میدی !!!!

خیلی بابت این موضوع ناراحتم واقعا غرورم اجازه نمیده که خودم بعد این همه مدت پیشقدم بشم 

عزیزم کی گفته پیش قدم شدن از غرورت میزنه ؟ من بیشتر وقتا خودم پیش قدم میشم . این حرفا چیه

یا عشقو زندگی یا غرور بخاطر خودت فرزندت همسرت غرورتو بذار کنار خودت پیشقدم باش

نمیتونم اخه تو حرف چندبار گفتم ولی باز نخواسته بیاد نزدیکم 

نمیتونم خودم برم اون ادم هاتی بود این دوریش برام تعجب برانگیزه براهمین میخام ببینم تا کی میخاد ادامه بده

تو شرایط عادی خودم می رفتم گاهی ولی بعد این مدت واقعا دوست دارم اون پیش قدم بشه بااینکه بارهاهم اعتر ...

اون بعد این مدت سرد شده . بنظرم وظیفه توی برگردونیش ب حالت قبل ... حق میدم بهش سرد شده باشع

حتی امشب...خیلی بغض کردم ناراحتم باهم تو روز خوبیم باهک فیلم می بینم میریم بیرون می گردیم ولی شبا از ...

چقدر بد رابطه بنظرمن خیلی تو روحیه خانم ها تاثیر میذاره .

ببین من خودم رومیگم کلا کرم دارم همش بهش ناخنک میزنم،میرم زیر بغلش.بوش میکنم دسته اونجاش میکنم اونم تحریک میشه .کلا رو مخشم 

تو شرایط عادی خودم می رفتم گاهی ولی بعد این مدت واقعا دوست دارم اون پیش قدم بشه بااینکه بارهاهم اعتر ...

بخاطر شرایط سختی ک داشتی دوست داری اول همسرت پیش قدم شه ولی همسرت سرد شده چون وقتی پیش قدم شده رد کردی الان خودت پیشقدم شو تا مشکلت حل شه

خودت زدی تو ذوقش..گناه کردی..حق دار سردشه

خوب من بعد زایمان واقعا نمی رسیدم بچم کولیک داشت ارزوی یک ساعت خواب داشتم فقط...الان ک مشکلی نیست باش حرف هم زدم ولی باز انکار نه انگار پس اون گناه نمی کنه

بخاطر شرایط سختی ک داشتی دوست داری اول همسرت پیش قدم شه ولی همسرت سرد شده چون وقتی پیش قدم شده رد کر ...

اخه حس میکنم نکنه از چشمش افتادم نکنه براش دوست داشتنی نیستم

بااین افکارم هم دلم نمیاد برم سمتش چون احساس حقارت میکنم حس اینکه دارم خودمو بهش تحمیل میکنم

نمیتونم اخه تو حرف چندبار گفتم ولی باز نخواسته بیاد نزدیکم  نمیتونم خودم برم اون ادم هاتی بود ...

ن اینکارو‌نکن اینکه بخای بدونی تا کی میخاد ادامه بده اشتباهه پیش قدم شو بخاطر زندگیت